Domaće bademovo mleko napravite po specijalnom receptu: Supruga srpskog fudbalera odaje tajnu kako ona to radi

B. P.
B. P.  
  • 0

Sve više se okrećemo zdravom vođenju života, što i nije neobično uzimajući u obzir koliko je sve oko nas štetno. Previše je stvari koje bi mogli da promenimo i da pokušamo da unapredimo kod sebe, kada je u pitanju zdrava ishrana. Bademovo mleko možemo sami napraviti, a za to nam predlog daje Kristina Maksimović, supruga našeg fudbalskog reprezentativca.

Ona je na svom Instagram profilu podelila na koji način ona to pravi i postupak uopšte nije težak. Sve što je potrebno jeste da 150 badema potopite u vodu na 24 sata kako bi omekšali, a onda posle tog vremena je potrebno da ih procedite. Nakon toga, vreme je za blender - izblendajte ih sa litar vode i posle toga, kada postane konzistentna tečnost, procedite i voila - dobili ste pravo, domaće bademovo mleko bez šećera i aditiva.

Njen savet je da ga držite u frižideru najviše četiir dana i da svaki put pre upotrebe ga prvo dobro promućkate. Ukoliko vam je ukus neobičan, možete po njenoj preporuci da dodate agavin sirup.

Kako to izgleda, pogledajte na snimku ispod.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mleko od kobile jedno je od najskupljih na svetu: Pola litre košta 1770 dinara a vredi i mnogo više

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje