• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica iz serije "Euforija" imala je poremećaj u ishrani: "Težina je bila moja opsesija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priznala je da je duži vremenski period živela na samo jednom voćnom soku dnevno

  • 1

Poslednjih godina promenili su se trendovi po pitanju izgleda javnih ličnosti, pa počinjemo da se navikavamo na "nestandardne figure" na modnim pistama, u filmovima i reklamama. Ali, još postoje profesije u kojima mršavost ostaje obavezna.

Pre nego što je Kloi Čeri (24) postala glumica i pre nego što je osvojila publiku kao Fej u seriji "Euforija", ova talentovana glumačka zvezda bavila se i drugim poslovima zbog kojih je njeno telo moralo da bude "savršeno".

Naime, Kloi je nedavno progovorila i o tome kako je sa 18 godina razvila poremećaj u ishrani, kada joj je agent rekao da je ima problem sa viškom kilograma.

- Rekao mi je: "Svi kažu da si debela i najbrži način da izgubiš kilograme je taj da ne jedeš." Šokirala me je njegova izjava i veoma mi je zasmetala - kaže Čeri i naglašava je posle tog razgovora dobila poremećaj u ishrani.

Tada je započela strogu dijetu i ograničila se na 200 kalorija dnevno, uverena da će problem rešiti tako što će piti jedan sok u toku dana. 

Međutim, Kloi je naškodila svom zdravlju, a da bi se oporavila, morala je da prekine sa načinom života i ishranom koje je vodila.

- Hrana koju sam unosila i težina postali su moja opsesija - kaže Kloi, koja sada ima zdraviji odnos prema hrani.

Kako ističe, sada je svesna da se nije dobro ponašala prema sebi i svom telu.

- Više ne brojim kalorije, jedem sve što poželim i osećam se dobro. Mnogi možda misle da sada imam poremećaj ishrane, jer sam zapravo mršavija nego u vreme kad sam gladovala, ali nije tako - zaključila je Kloi i dodala da bi sve osobe koje imaju problem sa ishranom trebalo što pre da potraže stručnu pomoć.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • tu neko iz vauuu BGaaa

    5. februar 2023. | 05:07

    Jeste imala lajk problm sa klopom pa je morala da se oda pornografijiiiiiiiiii

    Podelite komentar