• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kristi Brinkli na pragu osme decenije otkriva tajnu mladolikog izgleda: Godinama je bila na ovoj dijeti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čuvena manekenka veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu

  • 0
Christie Brinkley Kristi Brinkli

Foto: Profimedia/David Warren/ddp USA

Jedna od najpoznatijih manekenki 20. veka, zvezda spota za pesmu "Uptown Girl" Bilija Džoela, Kristi Brinkli je u februaru ove godine napunila 68 godina. 

Kristi je nekada bila veoma popularna, a njeno vitko telo i lepo lice krasili su naslovnice mnogih svetskih časopisa. Kristi i sada, na pragu osme decenije može da se pohvali izgledom na kom bi joj pozavidele mnoge žene.

S obrzirom na to da sa 68 izgleda bar 10 godina mlađe, žene širom sveta pitaju ovu čuvenu manekenku da im otkrije šta je tajna njene mladolikosti.

Kristi je odlučila da im odgovori, te je nedavno na društvenoj mreži "Instagram" otkrila nekoliko svojih tajni.

Kako kaže, glavni faktori dobrog izgleda su kvalitetan i dobar san, pravilna ishrana, hidratacija kao i zaštita i nega kože.

- Ono što radite svaki dan odrediće koliko ćete biti zdravi i živahni - rekla je ona i dodala:

- Od vas sve zavisi, u vašim je rukama! To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osećala snažnije i kako bi me podstakle kroz moje užurbane dane.

Svoju vitalnost takođe duguje i vegeterijanskom načinu ishrane, hraneći se na taj način od svoje 13. godine. Godinama se pridržavala i "dugine dijete", odnosno dijete koja preporučuje hranu u spektru duginih boja: crvena, narandžasta, žuta, zelena, plava i ljubičasta.

- Moja cela porodica i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama. Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graška ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na testeninu od pasulja, pirinač, žitarice ili kinou - rekla je Kristi.

Kristi je otkrila da svaki dan stavlja SPF, odnosno kremu koja štiti od štetnih faktora sunca i da nikako ne voli da koristi botoks.

- Samo jednom sam uradila botoks, ali mi se nije svideo. Volim kada se moje lice pomera. Takođe se plašim lasera i filera -zaključuje Kristi Brinkli i dodaje da se kune u SBLA-ine, kozmetičku liniju čiji je vlasnik, prenosi "Daily mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje