• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imala je skoro 300 kilograma, a onda je započela transformaciju: Sada napokon uživa u životu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona kaže da joj nije plan da smrša još mnogo, jer je zadovoljna svojim trenutnim izgledom

  • 0

Amber Račdi (31) iz Amerike je široj javnosti postala poznata kada se 2015. godine pojavila u poznatoj emisiji "My 600-lb Life". Ona je tada imala samo 23 godine i 298 kilograma.

U toku emisije, Amber je pokazivala kako izgleda njen život, a gledaoci su imali priliku da vide šta, kada i koliko jede. Ona je jednom prilikom otkrila da su joj svakodnevne stvari poput spuštanja niz stepenice i tuširanja bile veoma naporne.

Međutim, Amber je u toku ove emisije bila podvrgnuta operaciji želuca, a počela je i da posećuje terapeuta kako bi ustanovila zbog čega ima potrebu da jede čak i onda kada nije gladna.

Do kraja 2015. Amber je uz pomoć stručnog tima smršala 116 kilograma, ali je nastavila svoj procec gubitka na težini.

Amber je danas plus-sajz model i influenserka, a na društvenoj mreži "Instagram" je prati više od 260.000 ljudi. Ona na društvenim mrežama govori o svojoj transformaciju i pokušava da podstakne druge da rade na samopouzdanju.

Ova devojka kaže da joj nije plan da smrša još mnogo, jer je zadovoljna svojim trenutnim izgledom. Amber vežba, vodi računa o ishrani i, kako kaže, uživa u životu.

- Ne želim da se ostatak mog života meri samo u izgubljenim kilogramima. Srećna sam i sada uživam u svakom trenutku - zaključila je ona, a prenosi "Dailystar".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje