• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova mlada od zdravih navika nije odustala čak ni na sopstvenom venčanju: Mnogi joj sugerišu da je preterala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada je takođe obezbedila sto za slatkiše ispunjen čokoladama sa niskim sadržajem šećera i bez alergena, kao i drugim slatkišima sa niskim sadržajem šećera

  • 0

Pripreme za venčanje za pojedine mlade mogu da budu prilično ekstremne i da iziskuju mnogo truda, vremena, treninga, tretmana lica i slično.

Sem Katler, kreatorka zajednice "The Fit Fatale", započela je svoj veliki dan sa dva zelena proteinska smutija, nekoliko zalogaja salate i tanjirom punim povrća. Tokom koktel dela venčanja, mlada je grickala ostrige i zalogaje avokada pre nego što je počela večeru sa seckanom salatom i hlebom bez glutena. "Koktel" od leda i limuna serviran je pre jela od lososa i povrća.

Katler je stavila tablete protiv nadimanja na stolove i progutala jednu pre nego što je zagrizla parče svoje čokoladne torte bez glutena, mlečnih proizvoda i šećera.

Mlada je takođe obezbedila sto za slatkiše ispunjen čokoladama sa niskim sadržajem šećera i bez alergena, kao i drugim slatkišima sa niskim sadržajem šećera.

Video-snimci su brzo postali viralni prošle nedelje sa četiri miliona pregleda na "TikToku" i više od 3.000 lajkova na "Instagramu".

Katler je započela svoje fitnes i velness putovanje pre oko četiri godine nakon što je pretrpela teški potres mozga i traumu mozga usled nesreće u fitnesu, objašnjava ona na svom sajtu.

Dok je istraživala svoje zdravlje i dobrobiti, počela je da deli savete kako bi ohrabrila druge da "svakodnevno pronađu ravnotežu kroz zdrav način života i mir".

Kreatorka sadržaja opisala je sebe kao "mladu fokusiranu na zdravlje", ali nekoliko komentatora je smatralo da je otišla u ekstrem. Drugi su tvrdili da je njeno venčanje izgledalo "tužno" i "suludo".

@thefitfatale WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

- Možete li da zamislite da idete na venčanje, a na stolovima su tablete protiv nadimanja - pisalo je u komentaru.

Ali neki korisnici društvenih mreža branili su njen izbor, tvrdeći da je jela i pila prilično konstantno tokom dana.

- Ako ona plaća skupo venčanje, onda bi trebalo da jede ono što može i voli - insistirao je neko.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Napravio neviđen poklon za venčanje prijatelja, ostali su bez reči

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje