• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Koliko roditelji u planiranju prinove konsultuju astrologa: Aleksandar Bjeljac nam prenosi svoje iskustvo

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkrila je i da li je imala neke čudne zahteve

  • 0
Astrolog Aleksandra Bjeljac Foto: Unsplash/Kelly Sikkema, Milena Đorđević

Nije neobično kada čujemo da neke poznate ličnosti, najviše inostrane i u Holivudu, pri planiranju deteta konsultuju astrologa koji im sugeriše kada je najbolje vreme za to. Toliko je postalo popularno da će možda postati i uobičajena pojava.

Koliko je to postalo praksa kod nas i da li je imala susreta sa takvim znatiželjnim ljudima, odgovara za Ona.rs astrološkinja Aleksandra Bjeljac.

- Da, dosta ljudi postavlja pitanja na tu temu, jer je neizostavna kada je tumačenje natalne karte u pitanju. Najčešće je pitanje kada je najbolje vreme za začeće i da li će i koliko dece imati u životu. Manje ih zanima pol deteta, ali i to se dešava. Naravno i sam tok trudnoće i slično - kaže Bjeljac.

Postavlja se pitanje na koji način ona njima nagovesti i da do znanja da mogu očekivati povoljnosti u tom segmentu.

- Ukažem im na periode koji su najpovoljniji i kakve su im predispozicije da se sama trudnoća realizuje i da sve bude kako treba. Zainteresovani su i muškarci i žene, ali iz mog iskuustva žene su velikoj većini, što je donekle i prirodno - rekla nam je Aleksandra.

beba, noge, stopala, porodica, roditelji, roditeljstvo, ljubav, prinova Foto: Pixbay

E sada i nas zanima kako astrolog može da vidi povoljnosti za trudnoću i na koje aspekte treba obratiti pažnju. Aleksandra Bjeljac nam je dala malu pomoć.

- Na ovu temu mogu dosta toga reći, ali ću se potrudi da budem što kraća i da se koristim terminima koje će svako razumeti. Prvo, treba pogledati gde je Venera kao signifikator plodnosti. Zatim, važan je položaj Meseca kod žena, ali i Merkur koji između ostalog daje bitne informacije o deci. Ne smemo izostaviti peto polje ili petu kuću, sedmu kuću kao i devetu, ako ima predispozicija za više od jednog deteta. Naravno, važne su i planete u plodnim znacima, a to su vodeni znaci. Bitno je da peta kuća ne bude napadnuta od malefika, da bi sve nekako prošlo bez problema. Kada je sam period u pitanju iz ličnog iskustva benefiti i jači povoljni tranziti kroz peto i 11. polje mogu biti idealni za trudnoću. Izuzev Sunca koje inače ograničava broj dece kada se nađe u petom polju - detaljno nam je dala informaciju Aleksandra Bjeljac.

Priznaje Aleksandra da se susretala i sa nekim posebnim zahteva budućih roditelja.

- Roditelji imaju želja za poseban horoskopski znak. Ja ipak nisam za tako nešto i smatram da na ovaj svet dolazimo baš tada kada viša sila odluči, a ne mi. Naravno, nemam ništa protiv toga, sve je moguće, pa i to izračunati.

U ovom poduhvatu i računanju ne učestvuju samo planete u astrologiji, već i numerologija igra jako važnu ulogu.

- Da, i brojevi se mogu uzeti u obzir kao i sama godina u koju ulazimo i koja nam donosi predispozicije za trudnoću. Sam bioritamski broj i godina mogu to nagovestiti. U mom iskustvu, ponavljam, Venera kod oba pola i Mesec kod žena su presudni. Dakle, godina šestice i dvojke mogu ukazati na trudnoću kao i rođenje deteta. Brojevi su usko povezani sa astrologijom. Naravno, mnogo toga se mora dobro pogledati i proceniti - iskreno nam kaže sagovornika astrološkinja Aleksandra Bjeljac.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je pravi parti manijak među horoskopskim znakovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop