• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

3 znaka Zodijaka koja imaju najviše uspeha u aplikacijama za upoznavanje: Ko najlakše "ulovi" partnera?

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste se vi našli među njima

  • 0
dejting aplikacija Foto: Shutterstock

Verovali u horoskop ili ne, sigurno je da je negde nešto zapisano da se desi ili da se ne desi. Kada je reč o upoznavanju preko aplikacija, odnosno onlajn pronalaženje partnera, postoje tri horoskopska znaka koja imaju najviše uspeha u tome.

Naime, vodeći se prema ljudima koji koriste ove aplikacije za upoznavanjem, došlo se do zaključka kog su znak Zodijaka te osobe, piše "NY post".

Lav

Ovaj znak je blagosloven estetskim senzibilitetom i jednostavno ima nešto zbog čega ćete na aplikaciji da "kliknete" na njegovu fotografiju. Imaju veliku sposobnost kako da prezentuju sebe u najboljem svetlu, a to, znajte, nisu selfi fotografije iz kupatila niti je bilo šta vulgarno.

Uglavnom su to fotografije gornjeg dela tela, nema zagonetne biografije malim slovima zapisane. Priznaćete da je to pravi način kako da se predstave na aplikacijama za upoznavanje.

Rak

Rak donosi mešavinu čuvenog saosećanja koje kaže "moj bivši me je uništio, a ja još uvek nosim njegovu duksericu. Čeznem za romantikom ali i za kaznom zvanom fizičkim odnosom".

Rakovi su najmanje emocionalno dostupni vodeni znak, a oni koji traže ljubav ulaze u sve kombinacije. Otvoreni su za duboke razgovore i popodnevne užitke, a kada se konačno "izluduju", onda traže nekoga ko će im ispuniti želje iz detinjstva kada je reč o ljubavi. Tada traže smislenu i dugoročnu vezu.

Japan, aplikacije za upoznavanje Foto: Shutterstock.com

Bik

Osobe u horoskopskom znaku Bika će uglavnom biti birane na aplikacijama za upoznavanje jer uvek imaju jednu sliku na kojoj izgledaju otmeno, a drugu na kojoj jednostavno nose otmene pidžame. To se zove raspon mogućnosti i stila.

Bikovi se klanjaju svetom oltaru fizičke udobnosti i oni druge pozivaju da žive u hedonizmu. Sami sebi su prirodni i sa svim stvarima sa kojima se susreću. U stanju su da osobe lako pođu za njima jer im svaki plan koji zacrtaju - jednostavno uspe.

Da li ste među ovim znakovima?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo su poslovi iz snova svakog horoskopskog znaka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop