• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

2 horoskopska znaka koja će doživeti karmičku transformaciju koja počinje u martu 2024.

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dva transformativna pomračenja, poznata po tome što donose sreću i obilje, provode vreme u ovim znacima tokom 2024. godine

  • 0
muškarac i žena Foto: Shutterstock

U astrologiji pomračenja predstavljaju zatvaranje i potpunost jednog životnog ciklusa pre početka drugog.

A kako pomračenja prolaze kroz različite znakove, tako imaju efekat i na "promene života" kod tih znakova.

U 2024. pomračenja će se dešavati u znacima Ovna i Vage, koji će iskusiti mnoge izazove, jer je je pred njima vreme za lični rast i evoluciju, tokom koje moraju da se pripreme za karmičku godinu.

Prema pisanju "Your Tango" bilo bi dobro da se Ovnovi i Vage fokusiraju na energiju Vodolije kako bi se lakše izborili sa pomračenjima koja se dešavaju u martu i aprilu.

Ovnovi će imati koristi od fokusiranja na svoje prijatelje, veze i društvene mreže jer Vodolija vlada njihovom 11. kućom, dok će Vage imati najviše koristi od aktiviranja svoje kreativne strane, jer Vodolija vlada njihovom petom kućom.

Ovan

Horoskopski znak ovan Foto: Shutterstock

Biti u vezi ili ne? Ovo je opšte pitanje koje bi Ovnovi mogli da postave sebi.

Severni čvor u vašem znaku je karmički jer će vas gurnuti iz vaše zone udobnosti da biste prekinuli veze koje vam ne odgovaraju i pomoći vam da pronađete aspekte sebe koje ste možda zanemarili.

Teme koje se ponavljaju iz poslednjeg tranzita Severnog čvora Vaga mogu ponovo da se pojave, dajući vam novu priliku da zatvorite poglavlja ili da ponovo napišete svoju priču.

Ovo je ključni trenutak u vašem životu, kada biste možda mogli i da se osećate nesigurno, i da sumnjate u svoje poteze i da se pitate da li su vaši izbori vredni toga.

Igra je sada takva da morate da verujete u svoj put, proces i ukupni rast koji ste postigli u poslednjih nekoliko godina.

Ove lekcije, pritom, morate da naučite što pre, jer, kada Saturn uđe u vaš znak, možda ćete se suočiti sa još jednim grubim buđenjem, ponavljajući sve ove lekcije još jednom iznova.

Zato samo napred sad, jer vi to možete.

Vaga

Horoskop, Vaga Foto: Shutterstock

Vaši snovi sada mogu da vam deluju kao da su nedostižni i opstruirani zbog tranzita Saturna u Jarcu, koji je poremetio vaše temelje i naterao da se osećate preopterećeno, sa previše odgovornosti. Iskoristite predah za rad u senci i izlečenje dok koračite ka novoj i moćnijoj verziji sebe kada se čvor ponovo pomeri ka sledećim znakovima.

Uskoro ćete se suočiti sa oblastima života u kojima je potrebna vaša nezavisna strana. Zbog toga je Saturnov ulazak u Jarca bio toliko važan, jer ste morali da preuzmete kontrolu i da budete vođa i svetionik drugima.

Sada ćete još jednom biti gurnuti da preuzmete tu ulogu, čak i ako vam to deluje zastrašujuće. Međutim, znate korake - igrali ste igru, tako da sada sve što treba da uradite jeste da ostanete fokusirani.

Vi ste prirodni diplomata sa mentalitetom taktičara. Mapa vam trenutno pokazuje da je vaš put do pobede vezan za vaše liderske veštine. Postanite sami sebi najveća podrška i najbolji prijatelj tokom ovih tranzita pre nego što Saturn pređe u Ovna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop