• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

5 horoskopskih znakova kojima se odnosi drastično poboljšavaju tokom ostatka aprila

M. M.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Imajte na umu šta se sve dešavalo u prvoj trećini aprila, jer će vam to pomoći da identifikujete svoj fokus ne samo tokom ostatka ovog meseca, već i tokom cele 2024. godine

  • 0
muškarac i žena Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju astrologija, do sada smo u aprilu iskusili pomračenje Sunca i početak retrogradnog Merkura u Ovnu. Iako su pomračenja moćni katalizatori promena u vašem životu u bilo kom trenutku, ovo će se još više osetiti u vatrenom znaku Ovna. Uz to energija pomračenja je možda bila još složenija ove godine, pošto je Merkur od 1. aprila retrogradan.

Iz tog razloga imajte na umu šta se sve dešavalo u prvoj trećini aprila jer će vam to pomoći da identifikujete svoj fokus ne samo tokom ostatka ovog meseca, već i tokom cele 2024. godine.

U međuvremenu, kako mesec odmiče i imate vremena da se sredite, energija se lagano prebacuje u Bika, a Sunce i Venera vam pomažu da se ublaže romantične veze. Iako će Merkur biti retrogradan ceo mesec, do 29. aprila, njegovo putovanje će imati pozitivan uticaj sve dok ste vi usklađeni sa vašim razmišljanjem i razumnim donošenjem odluka. Sve je u tajmingu.

Za to vreme pet horoskopskih znakova, kako prenosi "Your Tango", drastično će da poboljšaju svoje odnose tokom ovog meseca.

1. Vaga

Vaga horoskop Foto: Pixabay

Vaša veza u aprilu je pod srećnom zvezdom, ali ćete morati da joj posvetite vreme kako biste je dobro razumeli u potpunosti. Energija Ovna prirodno privlači vaš fokus ka vašem romantičnom životu jer ovaj vatreni znak predstavlja vašu kuću veza. Ipak, ove godine se upravo tu dešava pomračenje Sunca i retrogradni Merkur.

Pomračenja Sunca je poznato po tome što stvara moćne trenutke promene u vašem životu, što povlači razmišljanja o iznenadnom susretu sa važnom osobom ili ključnim trenucima u vašoj postojećoj vezi, ili, konačno, o uviđanju istinitosti u vezi. Sa druge strane retrogradni Merkur zamagljuje vaše rasuđivanje i stavlja vas u mesto refleksije umesto da idete napred.

Iako će pomračenje Sunca biti od velike koristi za vašu vezu i pomoći vam da vidite jasnije, zbog retrogradnog Merkura u Ovnu veći deo ovog meseca bilo bi dobro da odložite donošenje bilo kakvih velikih odluka do 29. aprila.

Oni parovi koji odluče da se žive zajedno, da se raziđu ili stupe u brak tokom retrogradnog Merkura - odluka se neće održati. Odvojie vreme da osetite šta tek dolazi i uverite se da je vaš fokus na rastu i izlečenju.

Sa čvorovima sudbine u Ovnu i Vagi tokom cele godine, svaki romantični razvoj događaja biće direktan rezultat vašeg unutrašnjeg rada.

Tačnije, ovog meseca je sasvim dovoljno da vodite dnevnik, da ostanete svesni i da stalno proveravate sa svojim višim ja šta odjekuje. Ako je sve u redu, nema razloga da žurite - iskoristite ovo vreme u svoju korist.

2. Strelac

Strelac horoskop Foto: Pixabay

Vreme je da vidite šta su zvezde spremile za vas kada su u pitanju veliki romantični planovi za april 2024. godine.

Energija Ovna vlada vašom kućom braka i dece. Sa severnim čvorom koji je ovde tokom cele godine, ljubav će vam verovatno postati snažan fokus, donoseći pozitivne pomake.

Ovog meseca dolazi do ključnog rešenja jer je Merkur od 1. aprila retrogradno stacioniran u Ovnu, što znači da koliko god da ste naterani da odlučite o svojoj vezi, možda bi vam bilo bolje da sačekate neki drugi period. To takođe ne znači da ovo nije dobro vreme, već samo da ćete možda morati da rešite neke probleme pre nego što konačno krenete napred.

Pomračenja Sunca donose dramatične promene u vašem životu, dok pomračenja Meseca pružaju više prostora za emocionalan rast. U ovom trenutku bi možda imali veće koristi od položaja aspekata ako bi se vratili na stare teme kako biste bili sigurni da ste zaista doneli prave odluke u skladu sa vašim srcem.

No, iako nijedna nova akcija nije podržana tokom ovog perioda, ukoliko se ponovo rasplamsa plamen sa bivšim ili poprave odnosi u trenutnoj vezi, u tom slučaju, savršeno je vreme da se stara situacija sagleda iz nove perspektive.

Nemojte da se osećate kao da morate nešto da požurite. Umesto toga, izdvojte vreme za sebe, vežbajte nove komunikacijske veštine na kojima ste radili i dajte sebi prostor da se osećate samopouzdano u novom poglavlju svog romantičnog života.

3. Škorpija

Škorpija horoskop znak Foto: Pixabay

Kosmos ima posebnu poruku za vas u aprilu - fokusirajte se na sebe. To se odnosi na sve aspekte vašeg blagostanja, pre nego što nastupi novi romantični period.

Energija Ovna upravlja vašim sektorom emocionalnog, mentalnog, fizičkog i duhovnog blagostanja - ali takođe podstiče i vaš osećaj odlučnosti. I pomračenje Sunca i retrogradni Merkur će vam pomoći da razmislite o prošlim događajima i izborima i vidite kako možete da postanete ona verzija sebe o kojoj ste sanjali. Sve ukupno, to stvara snažan nalet energije, pomažući vam da tačno vidite šta treba da uradite da biste krenuli napred, a što će doći u savršenom trenutku kada energija Bika počne da podstiče novi rast.

Sunce će se prvo prebaciti u Bika 19. aprila, a potom sledi Venera, planeta ljubavi, samo nekoliko dana kasnije. Sunce i Venera u vašoj kući ljubavi donose divnu priliku da iskoristite ono što ste naučili početkom meseca kako biste stvorili zdraviji i dinamičniji romantični odnos.

Otprilike u vreme punog meseca u Škorpiji možda ćete razmišljati da krenete u novom pravcu ili ka novoj romantičnoj perspektivi. Tada će i sve da počne da se preokreće u vašu korist.

Na mnogo načina, energija tokom sezone Bika će učiniti da se osećate kao da nova godina koju ste zamislili konačno počinje da se dešava. Samo zapamtite da je neophodno da stavite sebe na prvo mesto kako biste mogli da privučete partnera.

4. Jarac

Jarac horoskop znak Foto: Pixabay

Samo zato što sve možda neće ići po planu ne znači da se sve što se dešava nije za vaše dobro.

Postoji divna prilika za vas ovog meseca, ne samo da pronađete dublje isceljenje, već i da napravite važan napredak u vezi, životu — i porodici koju želite da stvorite.

Sa energijom Ovna koja se vrti okolo, videćete snažan fokus na teme oko kuće, porodice, lečenja, dece i vašeg detinjstva. Ovan vlada korenom vašeg života, tako da možete da očekujete neke iznenađujuće događaje.

U isto vreme, osećate neverovatnu nadu u pogledu novih mogućnosti koje vas okružuju.

Pomračenje Sunca i retrogradni Merkur u Ovnu će raditi zajedno na mnogo načina da vam pomognu da dublje razumete događaje i situacije u vašem životu kako biste doneli prave odluke.

Ovo sve može da se završiti u nekim ključnim trenucima izlečenja ili ponovnog povezivanja sa članom porodice. Jednom kada ovo izlečenje zaista počne da se dešava, otvoriće se i potpuno novi način funkcionisanja u vašem životu, što će opet stvoriti nove prilike u vašoj vezi i kući.

Ljubav je veoma ozbiljna i posvećena ovog meseca, pomaže vam da dublje razumete svoje potrebe i pokazuje vam da nikada niste morali da budete savršeni da biste zaslužili ljubav. Morate konačno da shvatite da ste uvek bili dostojni.

5. Ribe

Ribe horoskop znak Foto: Pixabay

Možda mislite da je april sav vezan za finansije i vašu karijeru, ali postoje i neki skriveni dragulji za vas u njemu. Pored toga što energija Ovna upravlja vašim finansijskim sektorom, ona takođe povećava i vaše samopoštovanje.

Nasuprot tome, energija Bika na kraju meseca pomaže vam da se fokusirate na komunikaciju i iskreno izražavanje svojih potreba.

Pošto se osećate bolje u vezi sa sobom i možete efikasnije da komunicirate, uskoro će i retrogradni hod asteroida Juno, vladara vašeg romantičnog sektora, zbog kog ste bili oprezniji nego inače u pogledu svojih obaveza i što vam je stvorilo pesimističan pogleda na ljubav (nesvojstven vama), od 21. aprila početi da stvara magiju u vašem životu.

Možda ste do sada pokušavali da idete sporo ili ste bili neverovatno oprezni u vezi, zbog čega niste zaista poštovali svoje srce i umesto toga dopuštali ste strahovima da kontrolišu vaše izbore koje ste donosili. Devica u kojoj se nalazi Juno trenutno ima tendenciju da sve analizira, ali to ko ste i kako volite je jednostavno neobjašnjivo.

Kako se Juno usmerava, tako ćete i vi više da se osnažite da izrazite svoja osećanja i želje, i da ostvarujete neverovatan napredak u vašoj romantičnoj vezi.

Iskoristite ovo vreme za napredak i otvorite se svom partneru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop