• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci u ovom horoskopskom znaku preferiraju romansu sa starijim ženama

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni vole žene sa iskustvom

  • 0
muškarac i starija žena Foto: Shutterstock

Kažu da prava ljubav ne broji godine (naravno, ukoliko ne zalazimo u ekstreme). A šta kaže astrologija, koji znaci Zodijaka preferiraju da se zabavljaju sa starijim ženama?

1. Vodolija

Vodolija, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Vodolija voli iskustvo i želi da bude sa nekim ko zna šta radi i ko će ga naučiti ponešto. Vodolija je jedan od mudrijih horoskopskih znakova, što znači da ima zreliji pogled na ljubav od drugih znakova Zodijaka.

U kombinaciji sa njegovom naklonošću prema novim iskustvima, zabavljanje sa starijom ženom značilo bi da Vodolija bude sa nekim ko će ga ohrabriti da isproba nove stvari. Osim toga, zabavljanje sa nekim drugačijim od njega, po izgledu, načinu razmišljanja i iskustvu – za njega je veliko uzbuđenje.

2. Jarac

horoskop, zodijak, astrologija, jarac Foto: Pixabay

Jarac preferira odnose na duge staze. On je vrsta horoskopskog znaka koja traži žene spremne da se skrase i znaju šta žele u vezi, a ne nekoga ko još pokušava da pronađe sebe.

Jarca takođe neverovatno privlači uspeh. Kada je žena postigla mnogo u svom životu i kada je upoznata sa napornim radom koji dolazi sa uspehom, Jarac je spremniji da izlazi sa njom. Potreban mu je neko ko će ga inspirisati i pokazati mu da postoji dokaz da njegova budućnost može biti svetla.

3. Strelac

Strelac horoskop Foto: Pixabay

Strelac je ona vrsta horoskopskog znaka koji će sve pokušati bar jednom. Možda mu je to prvi (i jedini) put da se zabavlja sa starijom ženom, ali želi da iskusi to uzbuđenje.

Strelac uglavnom preferira zabavljanje sa starijim ženama zbog njihovog samopouzdanja. Veoma ga privlači žena koja može da podigne glavu i nije je briga šta neko drugi misli. A sa svim tim samopouzdanjem dolazi i iskustvo – nešto što Strelac traži u svim novim stvarima koje pokušava. prenosi "Yourtango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop