• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 17. do 23. juna: Ponedeljak donosi važne odluke, četvratk pun izazova

M. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
sveće suncokreti horoskop zodijak Foto: Pexels/Noelle Otto

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Vage koji gradi lepe aspekte prema Suncu i Merkuru. Vreme je za neke važne razgovore i odluke. Posebno u jutarnjim časovima isplanirajte sastanke i razmenu informacija. Podesite se za ovu sedmicu tako što ćete okončati neke stare projekte i saradnje i spremni ući u nove poduhvate. Ovaj dan nosi dvostruku energiju i dešavanja. Sa jedne strane lako dolazi do nesporazuma i prekida komunikacije. Do vas dolaze netačne ili polu tačne informacije što vas može zbuniti i navesti na pogrešne zaključke. Lako možete postati meta džeparoša ili izgubiti neke vredne stvari ili dokumenta. Nije povoljan dan za kupovinu, ulazak u emotivnu vezu ili donošenje odluka, barem do sledećeg dana. Nećete imati jasnu sliku situacije ili osobe, a lako se dešavaju razočarenja i iluzije. Ovog dana je najvažnije biti potpuno iskren sa sobom i drugima. Kako dan bude odmicao biće više prilike da se ulazi u konflikte i sukobe. Probudiće se sumnja u vama koja će vas navesti da reagujete nabacujući osećaj krivice i odgovornosti. Neko vam deluje potpuno nezainteresovano i nezrelo i to će vas iznervirati. Merkur i Venera ovog popodneva ulaze u znak Raka što će dovesti do promene energije i interesovanja.

Od utorka, i Merkur i Venera će biti u znaku Raka, što će aktivirati teme porodice, emocija, stambenog pitanja, preseljenja, zasnivanja porodice i privatnog biznisa. Više ćete provoditi vremena u kući, sa bliskim ljudima i želećete više topline i porodičnih okupljanja. Povoljno je za radove oko kuće, selidbe, kupovinu ili prodaju nekretnine, pokretanje privatnog biznisa i početak zajedničkog života. Ovog dana budite precizni sa vremenom i aktivirajte dugoročne planove u vezi pomenutih oblasti. Povoljno je za uzimanje kredita ili vid štednje, ali i za investicije u projekte.

devojka, kišobran, cveće, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jeremy Bishop

U sredu ujutro mogu se dešavati neočekivane situacije i preokreti. Što ste više rigidni teže ćete prihvatiti promene planova. Najviše stresa donosi vam odricanje od nekih vaših rituala i navika, problemi sa novcem i vezanost za nekoga ili nešto što ne možete da pustite. Finansijska situacija je potpuno nestabilna. Lako se pojavljuje osećaj posesivnosti, ljubomore i manipulacije, ali i strah i odbačenost. Kada u popodnevnim časovima Mesec pređe u znak Strelca možete osetiti promenu energije. Međutim, sve što budete osećali tokom dana može se pojačati, i strah i tuga, ali i sreća i optimizam. Postoji tendencija ka preterivanju.

U četvrtak naš očekuje izazovan aspekt između Sunca i Neptuna, što donosi pad energije, volje, imuniteta i nejasnoće. Kako je i Sunce na poslednjem stepenu znaka Blizanci imaćete izazove sa osobama koje su na poziciji, ili imaju izvestan autoritet u vašem životu. Sve vrste preterivanja su naglašene. Sve što se bude dešavalo ćete duplo snažnije doživljavati. Situacije i ljudi će vam davati duple signale i neće vam biti jasno kome ili čemu da verujete. Nemojte na prvu verovati sve što vidite ili čujete. Proverite. Ili sačekajte dan dva da donesete odluke. Nije vreme za jasnu komunikaciju. Ukoliko prolazite izazove savet je da ne idete u bežanja i kompenzaciju.

zodijak, žena, proleće, horoskop Foto: Pixabay/Jupilu

Od petka se i Sunce pridružuje Merkuru i Veneri u znak Raka. Fokus je na domu, porodici, porodičnim pitanjima, nekretninama i privatnom poslu. Merkur je u dobrom aspektu sa Marsom što vam donosi elan i volju da preuzmete inicijativu i pokrenete važne projekte. Posebno je dobro pokrenuti se u polju renoviranja, gradnje, privatnog biznisa, poljoprivrede i unapređivanja života. Mesec u kvadratu sa Saturnom može pokvariti raspoloženje informacijama o nekim preprekama, poteškoćama i odlaganjima. Ostanite što više pozitivni ovog dana bez obzira na okolnosti koje vas usporavaju ili otežavaju. Fizička aktivnost je preporučljiva.

U subotu nas očekuje pun Mesec u znaku Jarac, što će doneti kulminaciju emocija i pokretanje tema u vezi porodice, emotivnih i bliskih odnosa i privatnog biznisa. Moguće je da nećete imati jasnoću jer je pun Mesec u kvadratu sa Neptunom, pa je najbolje uzdržati se od bilo kakvih ishitrenih odluka i reakcija. Pojavljuje se veliko nezadovoljstvo, agresivnost unutar doma i porodice, slabost i povlačenje u sebe i svoj prostor. Možete biti ozbiljniji i fokusirani na brige, probleme i odgovornosti koje vas čekaju. Prisutna je nesanica, razdražljivost, prevelika emotivnost i problemi sa stomakom. Iritiraće vas previše priče i možete biti opterećeni nekim ponavljajućim mislima. Idealno je da se distancirate od suviše komunikacije i da se usredsredite na obaveze koje trebate ispunite. Budite tačni i precizni sa vremenom.

Nedelju završavamo sličnom energijom, pa je i dalje preporuka za osamljivanje i fokus na dugoročne projekte, planiranje i organizaciju. Možete učiniti puno toga ako budete disciplinovani i dosledni u svojim obavezama. Izaozvne situacije se pojavljuju u odnosu na osobe koje predstavljaju neku vrstu autoriteta za vas. Dobar je dan za organizaciju i planiranje projekata na duže staze.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop