• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Ovan ne razume ponašanje partnera, Strelac ugovara viđanje sa voljenom osobom

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Budite strpljiviji u poslovnim partnerstvima i kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost i nervoza. U emotivnom segmentu - ne razumete ponašanja partnera i teško nalazite zajednički jezik.

BIK

Vrlo ste nemirni i napeti, pa možete biti impulsivni i na taj način pokvariti dogovore, ali i odnos sa kolegama. Pokušajte da budete razložni. Dan koji je stvoren za avanturu, za dizanje na emotivnom planu. Ipak, mnogo bolje će funkcionisati neobavezni odnosi.

BLIZANCI

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali i po finansijskim pitanjima moraju biti izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja i investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

leto, devojka, haljina, zodijak, horoskop Foto: Pixabay

RAK

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme stagnira. Nema razloga da budete skromni, ovo je vaša zasluga. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada.

LAV

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

DEVICA

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan. Bićete aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati, stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop