• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stiže pomračenje Sunca u Vagi i donosi neverovatne promene za ova 3 znaka: Ništa neće biti kao što je bilo

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na ivici ste potpunog novnog rođenja

  • 0
Pomračenje Sunca Foto: Shutterstock/muratart

Kada su u pitanju astrološke okolnosti oktobar započinjemo pod snažnim uticajem pomračenja Sunca u znaku Vage. Ovaj aspekt, koji se očekuje 2. oktobra, orijentisan je na društvene i odnose,  i otkriće svima puteve kojima mogu da krenu kako b i uspostavili uravnoteženija partnerstva i snažniji osećaj nezavisnosti.

Naravno, neki će se osećati više transformisanim ovim kosmičkim spektaklom od drugih, a to je velika stvar za onih nekoliko horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni pomračenjem Sunca.

Ovo je poslednje pomračenje koje će se desiti u Vagi skoro deceniju, pa iako će njena energija mladog meseca sigurno otvoriti vrata novim počecima, istovremeno će postojati i utisak kao da su neke "završnice" na delu. I to je zato - što jesu!

Mesečeva tačka orijentisana na oslobađanje pod nazivom Južni čvor nalazi se u Vagi od jula prošle godine, što vas je primoravalo da se "poštapate" u onim delovima vaše natalne karte kojima upravlja Vaga, a sve kako biste izbegli suočavanje sa problemima direktno. A ovo poslednje pomračenje kojim upravlja Vaga daje vam i poslednji podsticaj ka prihvatanju veće nezavisnosti, sigurnijem postavljanju svojih potreba u odnosima i oslobađanju od toksične dinamike koja vas sprečava da osetite pravu sreću.

Svi će doživeti pomračenje na svoj način, ali ako ste jedan od sledećih horoskopskih znakova - bićete najviše pogođeni ovim moćnim aspektom.

Ovan

Kao zodijačka suprotnost Vage, vaš znak je u velikoj meri uključen u trenutnu seriju pomračenja. Ovo pomračenje Sunca raste u vašem sektoru veza, pa ćete možda otkriti da neke glavne životne lekcije o ljubavi, partnerstvu i saradnji konačno dolaze na svoje mesto. Ako možete da se oduprete želji da ostanete u svojoj zoni udobnosti, prvi put posle dugo vremena ćete napraviti neke korake u pravom smeru. Možda ćete takođe otkriti da je vreme da prihvatite novi početak tako što ćete se oprostiti od nečega - bilo da je to toksična veza koje ste držali ili neka ogorčenost koju treba rešiti.

Nije lako, ali verujte da su sve promene u vašem životu u vašem najboljem interesu. Vaš kosmički vladar Mars je u prelepom skladu sa Venerom i Saturnom koji je usredsređen na stabilnost, tako da ako treba da postavite granicu, sada je vreme.

Rak

Vi ste jedinstveni znak zodijaka kojim vlada Mesec, tako da pomračenja uvek snažno utiču na vas. Ali ovo, posebno, kristalizuje neke skokove rasta koji menjaju život, jer pogađa osetljivu i domaću četvrtu kuću vašeg grafikona. Dihotomija između vašeg privatnog i javnog života pretrpela je veliku promenu u poslednjih godinu i po dana, i sada ćete možda morati da se oslobodite nekih dugotrajnih uverenja ili shvatite da morate da prestanete da se hvatate za određena sećanja. Bez obzira koliko se čvrsto uhvatite za prošlost, ništa više neće biti baš kao što je nekada bilo - ali ova lunacija vam može pomoći da shvatite da je to dobra stvar.

Proslavite prošlost i uživajte u slatkoj nostalgiji koju ova razmišljanja donose, ali budite otvoreni za ideju da bi budućnost mogla da nosi potpuno nova, ali podjednako značajna iskustva.

Vaga

Ovo pomračenje se dešava u vašem znaku, tako da će transformisati vaš identitet, osećaj i način na koji se predstavljate u vašim odnosima. Pošto je to poslednje pomračenje koje će pogoditi vašem znaku za skoro celu deceniju, ono takođe označava i sumrak važnog ličnog putovanja u vašem životu. Otpuštali ste prethodne verzije sebe, identifikujući se i razdvajajući se sa osobinama koje vas sputavaju da prihvatite svoju autentičnom. Sada menjate svoj način razmišljanja i oslobađate se samosvesti. Na ivici ste potpunog novog rođenja.

Iako ovo zahteva puno oslobađanja sa vaše strane, što može da prati i mnogo tuge, pred vama se materijalizuju važni novi putevi. Ulazak u nepoznato može da bude zastrašujuće, ali možda počinjete da uviđate da vaš "rast" leži na drugoj strani nepoznatog. Ako prođete kroz ovo pomračenje, dobićete solidan uvid u sve.

(Ona.rs / Bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop