• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

3 horoskopska znaka koja će se suočiti za velikim izazovima ove nedelje: Proverite da li ste među njima

M. M.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Srećom sve nedaće će savladati sa velikim uspehom

  • 0
Natalna karta, horoskop Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju astrologija i astrološki aspekti, ova nedelja (od 7. do 13. oktobra 2024.) donosi dosta izazova za sve, će se tri horoskopska znaka suočiti sa priličnim teškoćama, a srećom će ih i savladati sa velikim uspehom.

Venera u trigonu sa Marsom 8. oktobra i predstavlja pozitivan aspekt za posao, obilje, a posebno ljubav. Ovaj tranzit može predstavljati privlačnost, romantiku i zadovoljstvo i neverovatno je pozitivan za Škorpiju i Raka. Merkur takođe u trigonu sa Jupiterom, zaokružujući dan optimističnim aspektom sklonim pozitivnosti i osećaju nade.

Tokom 9. oktobra Jupiter postaje retrogradan sve do 4. februara 2025. Planeta sreće i dobitka nudi obilje i materijalni uspeh, sreću, radost i pozitivnost. Međutim iako retrogradnost Jupitera ne znači da ćemo biti bez sreće, tokom ovog vremena više ćemo se fokusirati na lični unutrašnji rast, a ne na stvari koje su izvan nas i materijalni rast.

Pluton se 11. oktobra okreće direktno na 29 stepen Jarca nakon svoje godišnje petomesečne retrogradnosti. Kada se Pluton okrene direktno, energija ove moćne planete će se „probuditi“ i dati bust svim planetama okolo. Pluton je tu stacionira do 19. novembra, kada ponovo ulazi u Vodoliju i ponovo počinje da se kreće napred. Stacionarni direktni period je kada energija deluje najintenzivnije.

Konačno, Merkur je u kvadratu sa Plutonom 13. oktobra. Ovaj aspekt je kratak, ali moćan. Povezan je sa opsesivnim osećanjima, traženjem informacija i svađama. Ništa rečeno neće biti "mlako" u ovom periodu.

Sa svim gore na umu, tri horoskopska znaka ove nedelje osetiće najžešće udare.

1. Strelac

Horoskop 2023 Ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Prva polovina dana u ponedeljak može biti kao plivanje uzvodno, a možda biste radije radili nešto drugo. Držite se, jer će do podneva stvari izgledati drugačije. Utorak ima potencijal da eksplodira izvan svih okvira, i otvori probleme iz prošlosti. Neka prošlost ostane u prošlosti i biće vam daleko bolje!

Rani jutarnji sati u sredu izgledaju kao da su briga i konfuzija glavna tema dana. Ovo će se dogoditi ako ustanete ujtru, tako da, potrudite se da prepavate ovaj deo dana. Sledeći dan izgleda svetlije.

Četvrtak ujutru počinje dobro, ali do popodneva izgledi su vam pomalo loši, posebno kada se radi o suprotnom polu. Do ranih večernjih sati, ovo bi moglo da eskalira. Obratite pažnju na novac i zajedničku imovinu. I zapamtite da ne morate uvek da budete u pravu. Ako ne pravite od komarca magarca, ovaj problem može da se reši sam od sebe do rane večeri.

Petak sredinom dana donosi neka teška razmišljanja, posebno u vezi sa finansijama. Važno je kako se nosite sa ovim. Možete sići ​​u zečju rupu ili zauzeti pozitivniji pristup prema tome šta možete da učinite sa situacijom. S obzirom na vašu prirodu, druga opcija izgleda verovatnija i daleko produktivnija.

Subota može na kraju biti vaš najbolji dan ove nedelje i ima potencijal da izgura svu negativnost na drugu stranu. Nedelja će biti malo teža, posebno u ranim jutarnjim satima kada se planovi mogu promeniti, a opsesivne misli mogu biti na vrhuncu. To se tiče najviše prijatelja i novca. U svakom slučaju, ostanite verni sebi, a energija se ponovo promeni krajem nedelje oko nedelje uveče, što će vas dovesti do daleko boljeg početka u ponedeljak, 14. oktobra.

2. Jarac

Horoskop 2023 Ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Izgleda da vaš um i emocije počinju da se pojačavaju u ponedeljak ujutru, a vi razmišljate o prošlosti. Usporite i spremite svoj um za dan koji je pred vama, i garantovano će dan ispasti bolje nego što je bilo jutro. Čini se da vam u utorak problemi na poslu preopterećuju um. Ako ne dozvolite da stvari eskaliraju, lako ćete prebroditi  sve što vam dan donese.

U ranim jutarnjim satima u sredu bićete zabrinuti zbog neke vrste komunikacije. Malo je verovatno da će to biti toliko negativno kao što mislite, ali će vam svakako doneti dozu konfuzije.

Čini se da su u četvrtak problemi na poslu tema dana, a do popodneva vas čeka i sukob sa partnerom. Ovo može biti lično ili poslovno, ali vi ćete prilično da se borite da održite svoj temperament pod kontrolom. Bilo bi loše da ne kontrolišete kako reagujete, jer ako možete da rešite ovaj problem, veče izgleda imaćete ako uspete u tome da se smirite.

Petak donosi težak trenutak sredinom jutra. Izgleda da ste fokusirani na posao, ali izgleda da postoji još jedan problem. Ako možete da zadržite fokus, možete da prođete kroz ovo, a do popodneva bi trebalo da budete na boljem mestu.

Subota će biti prijatan dan, ali vam nedelja donosi još jedan problem. Čini se da je u pitanju sukob sa prijateljem, ili čak može biti dete ili mlađa osoba. Svađa je u vazduhu, ali zašto jednostavno ne očistiti vazduh umesto da se svađate? Ako to možete, veče bi trebalo da vam donese mir.

3. Blizanci

Horoskop 2023 Ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Ponedeljak ujutru vas čeka problem sa partnerom. Ovo može biti zato što se osećate umorno i iscrpljeno, a tek je početak nedelje, a vi možda osećate posledice retrogradnog završetka Plutona. Najbolje je da razrešite svoje emocije ili da odložite ozbiljne razgovore, jer veče izgleda mnogo obećavajuće, a stvari će se popraviti.

Utorak ne izgleda tako loše, ali problem sa partnerom još nije 100 odsto rešen. Mesec i Jupiter mogu da raznesu stvari van proporcija, ili bi u nekim slučajevima vi (ili neko drugi) mogli da delujete kao da ste arogantni ukoliko niste pažljivi, a što opet generalno neće da pomogne situaciji sa partnerom. Ako ne rešite problem kada se pojavi, on će se nastaviti uveče i u ranim jutarnjim satima u sredu.

Četvrtak ujutro može da vam donese problem sa suprotnim polom, a do ranih večernjih sati možda ćete biti frustrirani problemom vezanim za intimnost ili novac. Problem vam je i dalje na umu tokom ranih jutarnjih sati u petak, ali izgleda da imate priliku sredinom jutra da ga rešite. Ako to ne učinite, možda ćete eksplodirati do večeri, što ne bi bilo od pomoći.

Energija u subotu je daleko korisnija, jer vam univerzum daje svaku priliku da ili rešite ovo pitanje ili, ako ste već rešili, imate prijatan dan pred sobom.

Nažalost, i nedelja ima svojih problema, posebno tokom večernjih sati kada se čini da vas nešto neočekivano ponovo izbacuje iz koloseka. To mogu biti prijatelji, vaše nade, ljubav, sukob vrednosti ili nešto drugo. Ako niste pažljivi, ova stvar bi mogla da postane i obziljan sukob ili opsesija. Ako možete da izbegnete ono najgore i opsesivno, što je uglavnom rezultat kompromisa, večernje sate bi mogli da dočekate u daleko prijatnijoj atmosferi.

(Ona.rs / Your Tango)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop