• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 28. oktobra do 3. novembra: U sredu izgladite odnose, u subotu izbegnite opasne ljude

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Astrologija Foto: Shutterstock

I ove nedelje astrološki aspekti će biti puni izazova.

Sedmica pred nama je veoma važna jer predstavlja prekretnicu da dalju budućnost. Od događaja i situacija ove nedelje zavisiće naredni period.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Device, koji donosi akcenat na polje zdravlja i posla kojim se bavite. Kako je prvi aspekt kvadrat prema Jupiteru ovde lako donosi preterivanja u poslu ili kulminaciju neke zdravstvene tegobe. Tome u prilog ide kvadrat između Venere i Saturna koji donosi izvesne poteškoće i prepreke u partnerskim odnosima, prekide, emotivnu ili fizičku udaljenost i distanciranje, zastoje, odlaganja.

Situacije sa novcem su takve da ne dobijate naplatu koju očekujete ili se odlažu vaši planovi u vezi finansija. Mars u trigonu sa Neptunom donosi jaku intuiciju, intenzivne snove i poruke koje dolaze do vas. Ipak, neko može biti osetljivije zdravlja ovog dana, ili ranjiviji u komunikaciji sa drugima. Ovog dana pustite da vas srce vodi jer ono najbolje zna. Idealno je za planiranje, razgovore i aktivnosti u pravcu rešavanja pitanja doma i porodice, kao i privatnog biznisa. Ovog dana možete dobiti značajne informacije i doživeti promene u energiju ali i okolnostima.

U utorak je dobro fokusirati se na obaveze, ali se može dogoditi da tokom noći imate nemir i potrebu da nešto završite. Čak se i preporučuje da obavite neke zadatke ponedeljak na utorak, posebno administrativne prirode, kao što su pisanje projekata ili slanje mejlova. Ovo je dan u kojem je jako važno biti aktivan i usmeren na obavljanje zadataka.

horoskopski znaci Foto:Shutterstock

Imaćemo i opoziciju između Merkura i Urana, što donosi neočekivane informacije, odluke koje možete donositi ali i susrete. Budite otvoreni za nove ideje i projekte. S druge strane, isti aspekt donosi kvarove uređaja, probleme sa strujom, automobilima, saobraćajem i komunikacijom. Može doći do suočavanja i naglog prekida komunikacije. Mesec u znaku Vage donosi usmerenost na jedan odnos.

Tokom srede pojačava se potreba za partnerstvom i harmonijom u izvesnom emotivnom odnosu. Ovaj dan možete iskoristiti da izgladite neki odnos koji je bio na klimavim nogama. Lepi aspekti prema Veneri i Jupiteru donose ekspanziju zaljubljivanja, ljubavnih sastanaka, poklona i priliv novca. Neka vam ovaj dan bude usmeren na estetiku, harmoniju i ulepšavanje. Ukoliko želite na nekoga da ostavite utisak učinite to ovog dana.

Već u četvrtak sve što ste gradili juče ili u prethodnom periodu sada nailazi na test. Mesec pravi izazovne aspekte prema Marsu i Plutonu što donosi ozbiljne konflikte i borbe. Neko će vam stati na žulj, ili ćete vi to učiniti nekome. U najblažem smislu dolazi do pojave pasivne agresije, gde bes tinja u vama i osećate se kao ekspres lonac. Pogotovo će to biti aktuelno unutar doma, prema nekim bliskim članovima porodice ili partneru.

Budite otvoreni za nova rešenja starih problema i drugačiji pristup u komunikaciji sa drugima. Kako je ovo dan pred mlad mesec budite svesni da su ljudi oko vas osetljivij i ranjiviji, ali i vi zajedno sa njima.

U petak ćemo imati mlad mesec u znaku Škorpije. Ovo je jedan od najintenzivnijih u ovoj godini, posebno što su vladari ovog mladog meseca u direktnoj opoziciji. Ovo nam donosi i narednih četvrnaest dana potpuno ogoljavanje, suočavanje sa istinom i prekretnicom.

Škorpija je najdublji, najmističniji i najintenzivniji znak u zodijaku koji traži rešenja i spreman je da ide do kraja. Voli moć i kontrolu, usled čega ima strah od gubitka istih. Bilo da su u pitanju finansijski problemi, u vezi pozicije u društvu, na poslu ili emotivnom odnosu, ovaj znak vodi velika strast i moć. Ili sve ili ništa.

Horoskop Foto-kolaž: Pexels, Pixabay

Ovog dana ćete saznati čega se plašite i gde ste spremni da idete do kraja. Ukoliko se suočite sa svojim strahovima i otpustite sve ono što vas limitira i truje, prelazite na viši nivo. Posvetite se dugoročnim ciljevima i napravite neophodne promene kako biste ih ostvarili. Merkur u trigonu sa Neptunom donosi jake vizije, snove, intuiciju, kreativnost i sinhronicitete. Informacije stižu do vas na neki potpuno neobičan način.

U subotu će Merkur sa poslednjeg stepena napraviti lepe aspekte sa Marsom i Plutonom na poslednjim stepenovima. Ovo donosi izvesno okončanje i prekretnicu u vezi nekog projekta, posla, odnosa, kroz protok informacija, razgovore i susrete. Najbolje namere ponekad nisu dovoljne te se ovog dana možete ozbiljno sukobiti sa nekom osobom. Teške reči, opsesivne misli obeležiće ovaj dan, kao i prekidi nekih odnosa i stavljanje tačke na neke situacije. Izbegavajte opasne ljude i potencijalno izazovne okolnosti.

U večernjim časovima Merkur prelazi u znak Strelca, što će doneti drugačije poglede na život, svet i situacije.

Nedelju završavamo sa dva izazovna aspekta. Prvi je opozicija između Marsa i Plutona, što donosi unutrašnji konflikt i borbe sa samim sobom. Posebno se svađe dešavaju sa bliskim ljudima i ovaj uticaj može dovesti do porodičnog nasilja. Na globalnom planu donosi nasilje, agresiju, nepogode i ratove. Drugi uticaj je opozicija između Venere i Jupitera koji donosi preterivanje u emotivnim odnosima, prevelika očekivanja i razočarenja ukoliko drigi nisu ispunili svoja obećanja. Ovo je aspekt paralelnih i tajnih veza.

Mars je na poslednjem stepenu što će najviše osetiti osobe koje su podznak ili znak Ovna i Škorpije. Ceo vikend mogu obeležiti sukobi i borbe kako na ličnom tako i na kolektivnom planu. U jutarnjim časovima možete dobiti važne informacije i saznanja. Dobro je za planiranje putovanja i edukacije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop