• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adel proslavila 34. rođendan: Vitkom figurom, osmehom i porukom obradovala je milione fanova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je pozirala u crnoj haljini sa raskošnim puf rukavima, a ono što su svi primetili je njen izvajani struk

  • 0
Adele Foto: Tanjug/AP

Pevačica Adel juče je proslavila svoj 34. rođendan i tim povodom objavila i dve nove fotografije na svom Instagram nalogu. Pop diva odlučila je da sa svojim fanovima podeli delić sreće koju oseća.

- Kakva promena za samo godinu dana! Ako vreme nastavi da leči i izglađuje sve neravnine u mom životu, kao što to čini sve više kako godine prolaze, onda jedva čekam da napunim 60!

Nikada nisam bila srećnija. Toliko lekcija, toliko blagoslova na kojima treba da budem zahvalna. Ovo sam ja sa 34 godine i baš mi se sviđa ovde. Hvala vam na ljubavi - napisala je Adel ispod fotografije na kojoj je pokazala figuru koju je dovela do savršenstva.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Adele (@adele)

Adel je pozirala u crnoj haljini koju krase takozvani puf rukavi, a ono što su svi primetili je njen izvajani struk. Naime, Adel je protekle tri godine vredno radila na svom fizičkom izgledu, a nedavno je otkrila da je smršala čak 63 kilograma.

Slavna pevačica je u vezi sa sportskim agentom Ričom Polom, a svoju transformaciju je započela kada se 2019. godine razvela od supruga Sajmona s kojim ima devetogodišnjeg sina Anđela.

- Anksioznost me je savladala i počela sam da vežbam. Kad god bih vežbala osećala bih se bolje i tako sam ušla u proces mršavljenja. Međutim, nikada se nisam opterećivala kilogramima, samo sam želela da budem dobro - rekla je pevačica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota