• 6

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografija influenserke otkriva kako izgleda telo za "Instagram", a kako u realnom životu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog pogrešne slike koju je imala o ženskom telu puderom je prekrivala noge kada je išla u školu, a sada je pokazala svoje telo, sa i bez ulepšavanja

  • 6
karina

Foto: Instagram/karinairbi

"Instagram" model Karina Irbi želi da njeni fanovi prestanu da se upoređuju sa slikama koje vide u časopisima i na društvenim mrežama, prenosi "Daily Star".

Ovim povodom pokazala je kako njeno telo zaista izgleda u bikiniju i poručila da slike poznatih ličnosti i modela koje vidite obično nisu odraz realnog izgleda.

Karina je istakla kako fotošop, filteri i lažiranje izgleda može da bude jako štetno po samopoštovanje. Nekada dizajnerka kupaćih kostima, a danas influenserka iz Australije kaže da vrlo dobro zna koliko kamera može da "slaže".

Ova 32-godišnja prirodna devojka objavila je dve fotografije, jednu do druge, od kojih je jedna prirodna i realna, a druga retuširana, kako bi pokazala koliko je lako promeniti svoj izgled za potrebe društvenih mreža.

Kraj objave je poručila: "Nemojte da vas zavaravaju", i nastavila:

- Uvek sam se pitala zašto ne mogu da izgledam ovako. Kupila bih puder sa punim prekrivanjem i njime pokrivala noge kada bih išla u školu. Htela sam da uradim bilo šta kako bih izgledala kao devojke sa slika koje viđamo svakodnevno. Da je samo jedna kompanija, jedan brend, odlučio da ustane i reklamira svoje proizvode bez ulepšavanja slika, ceo moj svet bi bio drugačiji. Sigurna sam i miliona drugih. Sreća, danas postoje društvene mreže da ovo promenimo. Ova objava je za 16-godišnju Karinu i sve ostale kojima je ovo danas bilo potrebno - poručila je ona.

Ubrzo su stigli komentari podrške, a mnoge devojke su kazale da su se godinama pitale kako plus-sajz modeli imaju tako lepu kožu, bez strija i nesavršenosti, a imaju višak kilograma.

Karina je samo jednom objavom pokazala da savršeno tela sa i bez viška kilograma ne postoji i da ne verujemo svemu što vidimo na društvenim mrežama, naročito ne fotografijama ženskog tela koje nema nijednu manu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • V8

    26. septembar 2022. | 13:45

    Taman..

    Podelite komentar

  • Nista novo

    26. septembar 2022. | 14:59

    To nam je svima vec jasno.

    Podelite komentar

  • Neno

    26. septembar 2022. | 17:11

    Bolje da ljulja nego da zulja svaka cast!Nista ja tu ne bih menjao svaka zena bi trebala ovako izgledati da se mene pita a i masu mojih drugara tako misli.

    Podelite komentar