• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jutjuberka je hirurškom procedurom uklonila salo iz obraza: I dve godine kasnije prezadovoljna je rezultatima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon temeljnog razgovora sa plastičnim hirurgom kojeg je pronašla putem internet istraživanja, Rap je rekla da se oseća dovoljno samouvereno da započne proceduru

  • 0

Jutjuberka Amber Rap iz Nebraske je prošle godine uklonila bukalno salo, odnosno salo na obrazima, i nije se pokajala ni sekunde.

Nakon spekulacija da se slavne ličnosti služe ovom metodom za ulepšavanje, interesovanje za operaciju uklanjanja bukalnog masnog tkiva poraslo je u poslednjih nekoliko godina, rekli su plastični hirurzi za Insajder.

Amber je rekla za Insajder da se osećala nesigurno zbog toga što je imala veće i punije obraze od svojih vršnjakinja još kao tinejdžerka, i razmišljala je o proceduri deceniju pre nego što joj je hirurški uklonila bukalno salo.

Ne žali zbog operacije i oseća se veoma srećno zbog rezultata

Rap je rekla da joj je njen plastični hirurg nagovestio da je ona dobar kandidat za operaciju uklanjanja bukalne masti.

Nakon što je saznala o uklanjanju bukalnog masnog tkiva na internetu, Rap je otišla na konsultacije u svojim ranim dvadesetim. Iako je njen plastični hirurg rekao da je operacija uklanjanja bukalne masti pravi postupak za ono što je želela da vidi na svom licu, Rap je osećala da je premlada za tako nešto.

Vratila se na još jednu konsultaciju prošle godine, kada je bolje raspolagala finansijama. Rap nije podelila koliko je platila operaciju, ali troškovi plastične hirurgije variraju u zavisnosti od niza faktora.

Nakon temeljnog razgovora sa plastičnim hirurgom kojeg je pronašla putem internet istraživanja, Rap je rekla da se oseća dovoljno samouvereno da započne proceduru.

- Ako imate period od pet, šest godina u kojem još uvek razmišljate o ovoj proceduri, mislim da je valjano da se to uradi. Uvek mislim da morate mnogo razmišljati o obavljanju kozmetičkih procedura, a ne samo da to što brže uradite.

Rezutate je videla nakon dva meseca

Jutjuberka je opisala operaciju koja je trajala sat vremena kao laku i jednostavnu, i rekla da je ostala budna tokom procedure.

Otišla je kući odmah nakon operacije. Iako je tokom i posle operacije osećala malo ili nimalo bolova, Rap je rekla da su joj obrazi značajno natekli u roku od jednog dana. Otok joj je izazivao nelagodnost prilikom pranja zuba, a nedelju dana je bila na kašastoj ishrani koja se sastojala od sosa od jabuke i pire krompira.

Njen otok je splasnuo, ali se nije skroz smanjio sve do dva meseca nakon operacije. Pošto je njen plastični hirurg bio otvoren sa njom u vezi sa procesom oporavka pre zahvata, Rap je rekla da je zarastanje proteklo onako kako se očekivalo.

Ona nema ožiljke i skoro dve godine kasnije veoma je zadovoljna rezultatima.

Ajra L. Savetski, plastični hirurg sa sedištem u Njujorku, rekao je za Insajder da ljudi prirodno gube bukalno salo kako stare, što može rezultirati mršavim izgledom kasnije u životu kod nekih.

Savetski, koji je prošle godine napisao članak o uklanjanju bukalnog masnog tkiva u recenziranom časopisu Plastic and Reconstructive Surgery, ohrabruje lekare da štedljivo koriste proceduru i razumeju da može dovesti do preranog starenja.

Rap savetuje ljudima koji razmišljaju o operaciji uklanjanja bukalne masti da odvoje vreme da pronađu hirurga sa kojim se osećaju prijatno i da se uvere da je doktor realan u pogledu rezultata i oporavka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota