• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milioni žena širom sveta stavljaju momke na ovaj test: Da li bi vaš partner prošao?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi muškarci su dobili vrlo ozbiljan zadatak

  • 2
par, partneri, dečko, devojka Foto: Shutterstock

Jedna devojka je otkrila kako će vam test sa pticama pomoći u ljubavnom odnosu, da utvrdite da li vaša veza može opstati, odnosno da li treba uopšte ostati u određenom odnosu.

Alisa, iz SAD, podelila je sada već viralni video u kom objašnjava kako se test koristi za merenje kvaliteta odnosa u prijateljstvu, partnerstvu ili čak rodbinskog.

- A ako ne znate šta je test sa pticama, to je test pomoću kog ćete proceniti da li će veza biti uspešna ili ne. Obično je to u kontekstu romantične veze, ali ja to uvek radim sa prijateljima, članovima porodice, bukvalno sa svakim koga sretnem. Ako prođu test sa pticama, kažem im - počela je autorka videa.

Alisa je podelila svoje iskustvo kako bi pokazala kako funkcioniše test sa pticama. Naime, ona je upoznala jednu devojku i vrlo brzo se sprijateljila sa njom. Jednoga dana dok su ispijale kafu u kafiću, Alisa je uočila detlića na drvetu. To je bila sjajna prilika da sprovede svoj test. Brzo je uzviknula da je videla detlića i čekala reakciju svoje prijateljice.

- Sledećih 10 minuta, nas dvoje smo zurili kroz prozor samo posmatrajući ovog detlića dok smo guglale nasumične činjenice o detlićima.

@alyssacardib Bird test ♬ original sound - Lyss Lyss

Tu je došla i do poente testa sa pticama - način na koji druga osoba reaguje kada joj kažete da ste videli nešto, u ovom slučaju pticu, može pokazati da li ćete uspeti da uspostavite bolju konekciju ili da li treba prekinuti vezu.

- Ako ste sa nekim, bilo to u romantičnom smislu ili ne, ako kažete nešto što bi se moglo smatrati beznačajnim, a vaš partner odgovara iskrenom radoznalošću, poput: "Kakav detlić? Gde?", to je zaista dobar znak da će vaša veza trajati dugo.

Sa druge strane, ukoliko sagovornik ne obraća pažnju na to što ste rekli i ne pokazuje nikakav interes da se komunikacija nastavi u tom pravcu, to je onda loš znak.

Alisa kaže da je test dizajniran za parove u romantičnim vezama, ali ga ona koristi na svojoj porodici i prijateljima, piše "7Life".

@koryona 😂 tried the bird test on my boyfriend #couple #relationships #boyfriend #girlfriend ♬ original sound - koryona

Dakle, ako je muškarcu zanimljivo i to što ste vi ugledali pticu, i on dođe da je vidi, zajedno sa vama, onda je vrlo zainteresovan za sve u vašoj vezi.

Ovaj trik nastavio je da kruži društvenim mrežema, a da li biste ga i vi probali?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Golubovi okupirali klupicu u parku, pa pali u ljubavni zanos

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Mićo

    9. novembar 2023. | 16:58

    Treba viknuti : " Medveeed..." Da vidiš reakcije...😀

    Podelite komentar

  • ime

    27. novembar 2023. | 12:31

    Ovaj moj mrzi ptice, tako da tesko bi se izveo ovaj test. Mislim da bi radije video pacova nego goluba. Mada to i jeste ista zivotinja samo golub ima krila

    Podelite komentar