Svi detalji o navodnoj aferi kraljice Leticije sa bivšim zetom: On tvrdi da su bili zajedno do 2011.

U knjizi, Haime senzacionalno tvrdi da mu je Leticija šaputala da ga voli kada su ležali pored bazena u njenom domu nakon rođenja princeze Leonor

Komentari

  • Hola

    6. decembar 2023. | 06:02

    Španska javnost, veruje u priču, jer je dotična, opasna, lukava i lucidna, uspela da zavede princa koji nije bio poznat po aferama. Osim jedne, kada se zabavljao sa manekenkom koje je ostala trudna. Majka kraljica se usprotivila toj vezi, udali su manekenku za nekog nebitnog(naravno uz naknadu), kada je rodila dete, onda se razvela. A onda je sreo ovog poskoka, sa bezbroj afera, brakova i golih fotki. Bilo je ozbiljnih svadja na dvoru, čak je princ pretio i aboliciji. Ali , eto, nekada je teže imati nego umeti! Ova im rastura pamet!

    Podelite komentar

    • 27. decembar 2023. | 00:02

      Natasa

      @Hola

      Zena je antipaticna i nasla je sonju. Ali tazbina nije ni malo naivna,niti im treba pomoc oko pravljenja skandala i medjusobnih razmirica. Sestre udate za dripce, sveki apsolutna katastrofa. Jedino im stara Grkinja malo vadi prosek i Felipe, koji je gospodin, ali previse mek. Spanci zele da veruju u sve lose sto se o njoj prica jer je ne vole. Inace, najarogantniji, najosorniji narod sa kojim sam imala kontakt. Neljubazni prema turistima od kojih zive, lokal-sovinisti do patologije, umsiljeni bez pokrica. Ova im pritiska sve gejacke dugmice. I to tako uspesno, da im je elementarna logika zabagovala na nacionalnoj osnovi - on kako je prvi put imala kontakt sa Felipeom, agencije i sluzbe joj disu za vrat. Tesko da je mogla da se drzi za rucice na javnom mestu dan pred vencnanje i da vragola sa tipom u vreme kada se od nje ocekivalo da isporuci naslednika, a da svekar i ekipa to ne znaju. Tip hoce parice, vec vidjeno kod Engleza toliko puta. Imaju i oni tunele i mercedese, a sveki je nikada nije mirisao, niti je dusa od coveka. Prica je suplja. I mala Leonor ce imati problema sa tamosnjim ruznjikvaim cobanicama, jer su nalozene na mladju, koja je kao 'jadna' jer je matorci kao ne fermaju - zapravo je ne driblaju na javnim nastupima kao ovu sto ce joj upropastiti zivot krunom. Mislim da su ipak, uprkos svemu, prilicno normalna pordica i da se vole medjusobno.

      Podelite komentar

  • moki

    5. decembar 2023. | 12:53

    Ko koga ovde?😂😂😂

    Podelite komentar