• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona ima listu pravila za dečka: Mora uvek da zna lokaciju, ne sme da lajkuje slike, niti da ima prijateljice

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

I dok su se mnogi složili sa poslednjom stavkom sa liste, skoro niko nije mogao a da ne primeti da ovde nešto nije u redu

  • 0

Sve češća pojava na društvenim mrežama su liste kriterijuma za potencijalnog partnera, a jeste li čuli za listu pravila u vezi?

Jedna kreatorka sadržaja sa društvene mreže "TikTok" pokrenula je raspravu nakon što je objavila video u kojem iznosi pet stvari koje zahteva od partnera da ispoštuje u vezi.

Ono što je sporno u celoj stvari je u tome što se neka pravila uopšte ne tiču same veze, već njegovih individualnih navika.

Za početak, nikad mu ne bi dozvolila da ima najbolju prijateljicu jer ne veruje takvim prijateljstvima: "Možeš imati prijateljice i poznanice, ali najbolju prijateljicu apsolutno ne."

Drugo, Tejlor mora uvek znati gde se njen dečko nalazi, pomoću aplikacija na telefonu.

- Samo želim da se uverim da je dobro. Uhodim li ga svaki sat? Ne, ali osećam da je to samo jedna od onih stvari da, kad ti je stalo do nekoga, moraš mu reći gde si - rekla je i dodala kako je sumnjivo ako osoba s kojom ste ne želi sa vama da podeli svoju trenutku lokaciju.

@taylordonoghuee Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️ ♬ original sound - Taylordonoghuee

Sledeće je daleko čudnije, a tiče se odlaska u striptiz klubove - ona tvrdi da zna parove koji često idu zajedno, ali da to za njih ne dolazi u obzir, a ponajmanje da on tamo ide sam.

Tejlor je kao četvrtu zabranu navela da ne dopušta svom dečku da plaća svaki račun, a upravo je pitanje ko plaća račun na dejtu inače čest predmet rasprave na mrežama. Dodala je i kako smatra da nije u redu da se to uvek očekuje samo od momaka.

Poslednja zabrana na listi je da ona nikada ne bi dopustila svom dečku da lajkuje fotografije devojaka u bikinijima na Instagramu.

I dok su se mnogi složili sa poslednjom stavkom sa liste, skoro niko nije mogao a da ne primeti da ovde nešto nije u redu.

"Kada već govorimo o znaci za uzbunu, ovaj ceo video je veliki znak", "Nema šanse da bih ikada svom dečku govorila št sme a šta ne sme, on je odrasla osoba", "Ima li u ovom odnosu uopšte poverenja", "Osoba tvrdi da nikoga ne uhodi...".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: U svađama suprug i ona krive izmišljenu osobu: Žena otkrila neobičan način kojim dobija mir u braku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle