• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uhvatila sam muža kako se mazi sa drugim muškarcem: Moja "konfete osveta" ga je naterala da zažali zbog toga

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osveta bivšem može biti primamljiva, ali jedna žena priznaje da je ovo dovela do potpuno nove krajnosti

  • 0
Žena, konfete Foto: Shutterstock

Osveta bivšem parneru koji vam je slomio srce može da bude neverovatno primamljiva, ali jedna žena je podigla ovo na sasvim drugi nivo. Ona to naziva "konfete osveta".

Ova 30-godišnjakinja objavila je da je ostala potpuno shrvana nakon što je uhvatila svog muža kako se mazi sa drugim muškarcem ispred njihove zajedničke kuće. Ali nakon što je plakala, šmrcala i izbacila svu tugu iz sebe, osećala je samo bes.  I tada je počela da kuje zaveru.

- Nisam rekla ništa kada je moj muž ušao u naš dom i nastavila sam da ćutim o ovom pitanju sve dok nisam u potpunosti obradila ono što sam videla - objasnila je ona u anonimnoj objavi na Redditu, kako prenosi "Mirror" i dodala: - Nakon što sam bila tužna, u sebi sam imala samo bes. Odlučila sam da ih uhodim.

Dok je pratila kuda se kretaće tajni par, napravila je bezbroj fotografija koje je odlučila da iskoristi kao dokaz kada za to kucne pravi čas.

Žena špijunira Foto: Shutterstock

To se na kraju i dogodilo jednog dana u kancelariji njenog muža, nakon što je izvela neočekivani i pomalo kontroverzan potez.

- Otišla sam na radno mesto svog muža i jednostavno počela da bacam fotografije kao konfete. A onda sam se okrenula i otišla - opisala je ona, a onda i dodala: - Evo gde sam možda ispala loša: moja sestra je, kada je čula šta sam uradila bila jako ljuta na mene, jer sam sve to tako javno iznela. Živimo u prilično konzervativnoj zemlji, gde su tek nedavno LGBTK+ brakovi postali legalni, pa mi je prebacila, da čak i ako sam veoma ljuta na njega, nisam smela da koristim njegov identitet da mu naudim.

Mnogi korisnici ovog foruma ostali su u nedoumici zbog dramatične reakcije ove žene.

- Oni su se zabavljali u javnosti, zbog čega očigledno da im nije baš stalo do privatnosti. I što je još gore, viđali su se na mestu gde ste verovatno mogli da ih vidite - primetila je jedna osoba, dok su drugi bili nepokolebljivi da drama u vezi treba da se drži van radnog mesta po svaku cenu.

I drugi su joj prigovorili.

- Bacili ste svoje probleme drugima u lice. Većini ljudi bi bilo neprijatno da tome prisustvuju. Pokažite malo samopoštovanja i čuvajte privatnim svoje probleme - napisao je jedan forumaš.

Uprkos ovim komentarima, osvetnica je ipak otvoreno priznala:

- Da nije bio "bi" i da sam imala neku drugu prljavštinu na njemu, apsolutno bih to iskoristila da mu uništim život. Ne brinem se za njegovo dobro.

Da li pravdate njen postupak?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kad prave ljubavi ginu: Pet horoskopskih znakova koji će vam zagorčati život posle raskida

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle