• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Htela je da menja veru zbog njega: Bivša devojka kralja Felipea 20 godina posle raskida progovorila o odnosu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivša norveška manekenka posle dve decenije progovorila

  • 0
Prince Felipe, Eva Sannum Foto: ALEKSANDER NO / AFP / Profimedia

Kraljica Leticija i kralj Felipe već nekoliko godina važe za jedan od najskladnijih parova ne samo među kraljevskim porodicama već i generalno. Pre ulaska u ovaj brak i jedno i drugo su imali ljubavnu prošlost iza sebe, a veza kralja Felipea i jedne Norvežanke zauvek će ostati upamćena.

Njeno ime je Eva Sanum i bivša je norveška manekenka. Ona je rođena 1975. godine u Oslu, ali je rešila da studira u nekim toplijim krajevima, u Madridu. Tu je tokom leta 1997. godine upoznala Felipea, tada budućeg kralja. U tom trenutku je imala 22 godine, a on 29. Upoznao ih je princ Hakon od Norveške i tada kreće njihova ljubavna priča.

Međutim, nije sve teklo kako treba pošto se ona i nije preterano dopadala njegovim roditeljima, kralju Huanu Karlosu i kraljici Sofiji, pa i nisu odobravali ovu vezu. I mnogi će reći da je to s razlogom - između predavanja, manekenka se bavi fotografisanjem u donjem vešu, a često i u toplesu, što ne priliči jednoj budućoj kraljici. Osim toga, Eva je bila obična devojka čija se majke preudala za grčkog taksistu i živi na ostrvu Krit, dok joj se otac bavi uvozom i izvozom, pa stoga nije priličilo da postane kraljica, piše "Hello magazine". Mnogi su se zabrinuli da bi ulazak nje u porodicu moglo da uništi monarhiju.

Ipak, ona je krenula da se zanima za katoličanstvo, išla je na časove veronaukem što je podstaklo ideju da će promeniti veru i jednog dana postati kraljica Španije.

Njen izgled na venčanju Hakona iz Norveške i Mete Marit u Oslu, gde je došla u pratnji princa Felipea, zavredio je pažnju javnosti. Pojavila se u haljini sa jako dubokim dekolteom, pa je uspela da dođe i do naslovnih strana novina. Ipak, nekoliko meseci posle tog venčanja, kada su svi mislili da će pasti veridba i da će prsten zasijati na prstu norveške manekenke, par je posle pet godina veze stavio tačku na emotivni odnos, piše "Gala.fr".

Ono što je interesatno jeste da za vreme trajanja veze Eva nikad nije komunicirala sa novinarima, a to nije uradila ni posle raskida. Međutim, 20 godina posle raskida ona se poverila norveškim novinama "Aftenposten" o odnosu sa sada kraljem Felipeom. Tada je otkrila da je ona raskinula vezu, a ne on jer nije mogla da podnese da je paparaci prate svuda u stopu, a između ostalog nije sebe videla kao kraljicu.

- Veoma sam srećna što nisam postala kraljica. Ljudi misle da je to život sa šampanjcem u rukama i ploveći jahtama, ali istina je da je sve to zamorno, a takav život je pun ograničenja - rekla je Eva.

U međuvremenu se prekvalifikovala i postala je slobodni konsultant za komunikacije, a potom je i osnovala svoju kompaniju "Sannum i Bergstuen" sa partnerom Sveinom Toreom Bergstuen. Majka je dvoje dece.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li će Vojvodstvo od Saseksa da obori sve krunisane glave Evrope?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle