• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kralj Felipe zaljubljeno gleda Leticiju, kao prvog dana: Posle glasina o kraljičinoj aferi odnosi nikad bolji?

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Tenzije u braku nisu nove. Od 2010. do 2012. nekoliko stručnih novinara u kraljevskoj porodici isticalo je da Felipe i Leticija više nisu zajedno, iako su nastavili da se pojavljuju za dobrobit institucije

  • 0
kraljica Leticija i kralj Felipe Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nemoguće je potvrditi da li su kralj Felipe i kraljica Leticija izdržali skoro pet sati u gledanju nautičkog spektakla u okviru ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, održane gotovo u potpunosti po kiši.

Ipak, mnogobrojne fotografije dokazuju da se nisu sklanjali od nepogode i da su se kako-tako snašli da se zaštite - providnim kabanicama. On u odelu, ona sa dijamantskim minđušama za velike prilike i divnom haljinom Karoline Herere, koju je već nosila 2023.

Ipak, sve vreme su se smejali, čak su "opalili" i selfi, a Felipe nije skidao pogled sa svoje supruge. Izgledali su skladno kao što to u skorije vreme nije bio slučaj. I Leticija je kralju sve vreme upućivala nežne poglede.

Usred rastućih glasina i spekulacija, veza između kralja Felipea VI i španske kraljice Leticije i dalje je predmet intenzivne medijske pažnje. Prema rečima stručnjaka Kraljevske kuće, kraljevski brak godinama prolazi kroz duboku krizu, sa odvojenim životima i praktično nepostojećom vezom.

Glasine o raskidu su ponovo počele da se intenziviraju poslednjih meseci, oživljavajući spekulacije o pravoj prirodi Felipea i Letizijine veze. Prema rečima novinarke Laure Rodrigez, kraljica Leticija više ne boravi u kraljevskom paviljonu, gde je živela sa mužem i ćerkama, već se preselila u zgradu pored palate Zarcuela.

Tenzije u braku nisu nove. Od 2010. do 2012. nekoliko stručnih novinara u kraljevskoj porodici isticalo je da Felipe i Leticija više nisu zajedno, iako su nastavili da se pojavljuju za dobrobit institucije.

Navodna afera sa bivšim zetom

Haime del Burgo, bivši suprug Telme Ortiz, Leticijine sestre, izazvao je pravi skandal 2023. godine kada je nagovestio da bi nevera kraljice bila okidač za krizu, što je otkriće koje je dolilo još ulja na vatru glasine.

Špansku kraljevsku porodicu potresle su neobične tvrdnje bivšeg zeta kraljice Leticije. On tvrdi je da bio u vezi sa kraljicom pre nego što se oženio njenom sestrom Telmom.

Haime Del Burgo (53), koji trenutno živi u Velikoj Britaniji, u knjizi tvrdi da je sa njom bio u romantičnom odnosu i nakon udaje za kralja Felipea 2004. godine.

Čuveni "dokaz" je zapravo selfi koji je kraljica napravila u ogledalu. Na toj fotografiji se vidi da je u tom trenutku trudna. Ključni detalj je marama kojom je kraljica ogrnuta, a za koju Haime tvrdi da pripada njemu. Uz to prilaze i skrinšot navodnog dopisivanja sa kraljicom.

Pisalo je: "Ljubavi. Nosim tvoju pašminu. To je kao da te imam kraj sebe. Štiti me. Brojim sate do ponovnog viđenja. Volim te. Odlazi odavde. Tvoja, ".

Ovo je podeljeno na mreži "X", a korisnici su doveli validnost njegovih tvrdnji u pitanje, s obzirom na to da nema dokaza da mu je Leticija poslala fotografiju ili propratnu poruku. Biznismen je nakon toga izbrisao svoj "X" nalog.

Portparol španske kraljevske porodice rekao je za "Daily Mail": "Nemamo komentar o ovome".

Sve ovo se desilo samo nekoliko nedelja nakon što je otkriven niz detalja u vezi kraljice Leticije u knjizi "Letizia & I" novinara Haimea Penafelja.

U knjizi, Letizijin navodni bivši ljubavnik opisuje Felipea kao "čoveka dobrog srca" i čak nastavlja da tvrdi da je imao odlično prijateljstvo sa njim.

U knjizi, Haime senzacionalno tvrdi da mu je Leticija šaputala da ga voli kada su ležali pored bazena u njenom domu nakon rođenja princeze Leonor.

Jedna od najštetnijih tvrdnji koje biznismen navodno iznosi je da je kraljica Leticija predložila da imaju zajedničko dete koristeći surogat majku u Los Anđelesu. Kada je infanta Sofija rođena, Haime del Burgo postao je ujak obema devojčicama. Zatim ga autor knjige citira kako je rekao: "Bio je to prelep period. Nisam imao dece, a te devojke su me tako obradovale. Radio sam u Brazilu i doživeo sam plućnu emboliju. Bio sam na intenzivnoj nezi dve nedelje. Uspeo sam da nateram bolnicu Albert Ajnštajn da mi da telefon. Leticija i ja smo razgovarali svaki dan telefonom. Tokom svojih poseta Madridu često sam išao u bioskop sa Felipeom, Letizijom i nekim prijateljima. Leticija i ja bismo uvek sedeli zajedno, držeći se za ruke. Bili su to trenuci sreće".

Međutim, u avgustu 2011, Haime navodi da je Leticija iznenada prekinula njihovu vezu kada ga je nazvala i rekla: "Ne možemo dalje da se viđamo".

Nakon ovoga, Haime navodi da mu je prijateljica rekla da stupi u kontakt sa njenom sestrom Telmom.

Godine 2012, par se preselio u Njujork kako bi započeli bračni život, ali Telma se vratila u Barselonu iste godine pre nego što je 2014. objavila njihov razvod.

On čak tvrdi da Leticija "nije stala dok nije uspela da upropasti njegov brak" - navodeći to kao "jedinu bitku koju je izgubio u svom životu".

Telma je sada sa irskim advokatom Gevinom Bonarom i par je dočekao svoje prvo dete u oktobru 2021. Gevin ima dvoje dece sa svojom prvom suprugom muzičarkom Šeron Kor.

U međuvremenu, Haime se ponovo oženio švedskom advokaticom Lusijom Diaz Liljestrom i par ima ćerku Ulu, piše "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nije poverovala dečku kad joj je rekao da ide s drugovima: Ovako ga je provalila da je vara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle