• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na svadbi pročitala poruke koje je verenik slao ljubavnici: "Ti mi nisi samo prolazna avantura"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zavladala je teška i zaglušujuća tišina, a gosti su samo čekali nastavak raspleta

  • 0
ljuta mlada, tužna mlada, razočarana mlada, prevara, preljuba Foto: Shutterstock

Dan je trebalo da bude savršen. Svaki detalj, od nestvarnih cvetnih aranžmana do ručno šivene čipke na venčanici.

Ipak, ispod vela sreće, užasavajuća istina rasturila je ovo venčanje iz snova i pretvorila ga u košmar.

Mlada je donela odluku da na dan venčanja, ispred oltara, da javno razotkrije neverstvo svog verenika koje je trajalo godinama unazad.

Ona je "BrightSide-u" podelila šta je tačno izgovorila svog vereniku umesto zaveta na večnu ljubav.

- Tada, dva dana pre venčanja, dok sam završavala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na skriveni folder pod nazivom Sanšajn. Osećala sam mučninu dok sam ga otvarala. Unutra su bile poruke koje je razmenjivao sa ženom po imenu Sara i bile su prepune izjava ljubavi. Bile su od pre nekoliko meseci, a u njima su pričali o ručkovima i kasnonoćnim sastancima. Uopšte nisu spominjali mene i našu vezu. Ipak, on je u jednoj poruci spomenuo našu vezu, a zbog te poruke počela sam da se tresem. "Dušo, tvoje telo je očaravajuće. Poželjnija si od svih koje poznajem i ne mogu dočekati ponovno da te vidim. Ti mi nisi samo prolazna avantura. Ti si neko s kime mogu biti potpuno svoj, za razliku od moje verenice koja me ne razume kao ti".

Kada ga je suočila sa dokazima, Tom se slomio. Pokušao je to predstaviti kao "emocionalni ispušni ventil, bezopasni flert".

- Njegova izdaja bila je sveža, ali reči su bile te koje su pekle. Zbog svega toga, tada i tamo donela sam odluku koja će sve promeniti. Stigao je dan venčanja. U beloj venčanici izgledala sam nestvarno i krenula sam prema njemu. On me čekao kod oltara, s nervoznim osmehom. Kada sam stigla do njega, rekli su nam da možemo pročitati svoje zavete. Umesto toga, duboko sam udahnula, snažno osećajući težinu njegovih poruka u svom džepu. "Tom", započela sam iznenađujuće sigurnim glasom, "planirali smo razmeniti zavete danas, obećanja o izgradnji zajedničke budućnosti. Ali iskrenost je temelj svakog odnosa, a u našem je nešto grozno trulo - rekla sam". Rukom koja nije htela prestati drhtati izvukla sam telefon iz džepa i suočila se sa zatečenim gostima. "Ovo su poruke iz tvog telefona Tome. Poruke koje si razmenjivao sa ženom po imenu Sara tokom poslednjih meseci", rekla sam emotivno.

Zavladala je teška i zaglušujuća tišina, a gosti su samo čekali nastavak raspleta.

- Tada sam počela čitati. Čitala sam o ukradenim trenucima, njihovim tajnama i načinu na koji ga je Sara razumela bolje nego bih ja to ikada mogla. Sa svakom porukom koju sam pročitala još je malo boje nestalo s Tomovog lica. Kada sam završila nastao je haos. Svi su optuživali Toma, a Sara, za koju sam kasnije čula da je bila na ceremoniji, pobegla je prema izlazu. Toma su njegovi roditelji gledali s izrazom gađenja i razočarenja. Naravno, odmah smo otkazali celu proslavu. Svi su stali na moju stranu i svi mi govore da sam snažna i hrabra zbog toga što sam napravila - zaključila je nesuđena nevesta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mladenci isekli tortu visoku 4 metra: Svatovi u neverici, grdosija je koštala kao novi automobil

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle