• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen muškarac je 37 godina mlađi od nje: Iako mora da skida i zube kada jede, on je ipak voli

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šeril Mekgregor je 37 godina starija od svog muža Kurana Mekejna, ali par je toliko zaljubljen da Kuran nije čak ni uznemiren činjenicom da Šeril vadi zube da bi jela

  • 2
Cheryl McGregor, Quran McCain Printskrin: TikTok/ttvleolove_3

Godine su samo broj za ovaj ljubavni par. Sa 62 godine, Šeril Mekgregor je 37 godina starija od svog 25-godišnjeg supruga Kurana Mekejna. Njih dvoje su postali viralni na društvenim mrežama zbog svoje ogromne razlike u godinama, i uprkos tome što su ih u prošlosti napadali sa zlobnim komentarima - oni su dosledno dokazali koliko se mnogo vole.

A u novom postu na društvenim mrežama, par je još jednom pokazao koliko je njihova ljubav jaka bez obzira na sve što nosi sa sobom ogromna razlika u godinama, nakon što Kuran uopšte nije bio zainteresovan niti potrešen zbog činjenice da je Šeril morala da izvadi protezu kako bi pojela svoj hamburger.

Na snimku, koji je podeljen na Šerilinom "TikTok" nalogu @oliver6060, ovaj dvojac je učestvovao u izazovu "kamen, papir, makaze", u bici ko će da ide u nabavku hrane - u ovom slučaju hamburgera i pomfrita - pri čemu je gubitnik igre morao da optrči kratak krug, a pobednik da pojede što više hrane pre nego što se poraženi vrati.

@oliver6060 🪨📄✂️@King 🤴🏾 Quran #fyp #couplecomedy #agegap #rockpaperscissors ♬ original sound - Queen cheryl 👸

U prvom krugu, Šeril je pobedila i poslala svog muža do obližnje lampe i nazad. A kada se Kuran izgubio iz vida, Šeril je odlučila da brzinski pojede nekoliko zalogaja hamburgera - što je značilo da mora da izvadi zubnu protezu.

- U redu, sada ću da izvadim ove svoje zube da mogu da jedem - najavila je tad, kako prenosi "Mirror".

I dok su neki imali baš ružne komentare na njihovu vezu tvrdeći da je Šeril sigurno Kuranova "mama" ili "baka", većina ih je u velikoj meri podržavala njihovu romansu.

- Možete da se vidi da je iskreno voli - primetio je jedan koristnik Tik Toka, dok je drugi dodao: - Ona je zapravo tako divna. Hvala što joj pružate toliko sreće, to je ono što je važno na kraju dana.

Šeril i Kuran proslavili su svoju dvogodišnjicu braka u septembru prošle godine i ućutkali neke okrutne trolove dok su iznova ponosno dokazivali svoju ljubav na internetu.

- Srećan sam što slavim dve godine braka sa svojom neverovatnom kraljicom, molim se da nas Bog blagoslovi sa još mnogo godina i sa srećnom bebom - napisao je tada mladoženja.

Kuran je zaprosio Šeril u restoranu "Olive Garden" u julu 2021. sa vereničkim prstenom od 3.000 dolara.

- Bio sam veoma nervozan i trudio sam se da zadržim prisebnost, ali sam zaplakao čim smo ušli na parking. Postoji mnogo razloga zašto sam odlučio da Šeril bude moja žena. Ona je lepa, elegantna, snažna, plemenita, iskrena i saosećajna. Šeril je bila šokirana jer nije znala da ću da je zaprosim, ali zbog toga se osećala posebno - prisetio se njihovog magičnog trenutka mladi suprug.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari