• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Moj muž ne zna da sam snimila film za odrasle kad sam bila mlađa: Sada se bojim da će ga videti

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jedna žena podelila je svoju nedoumicu da li da prizna suprugu "škakljivu" tajnu posle dve decenije braka

  • 1
Žena, zabrinuta žena Foto: Shutterstock

Jedna 38-godišnja žena našla se u problemu kada ju je susrela  sa tajnom iz prošlost koju je pokušala da sakrije 20 godina.

I kako krilatica kaže "mladost-ludost", mnogi mogu da se požale na neke stvari koje su uradili i kojih se stide iz svojih mladalačkih dana, ali ova žena izgleda nikako ne može da pobegne od "srama" svoje prošlosti, jer je, kako otkriva - glumila u filmu za odrasle o kome njen muž nema nikakva saznanja.

Naime, pre dvadeset godina, snimila je intimni čin pred kamerama u filmu za odrasle, koji se ovih dana, kako se požalila na forumu Reddita, svuda vrti po internetu. Iako nerado govori previše o tome, objasnila je da čin traje 30 minuta i da je video sada veoma tražen.

- Nisam nameravala da snimam tu scenu, samo sam išla sa prijateljicom da joj budem podrška i kada se u poslednjem trenutku ona razbesnela, ja sam "uletela" i odradila to. Zažalila sam se odmah nakon snimanja, i još više kada sam videla video na internetu... Upoznala sam svog muža nekoliko godina nakon što sam snimila tu scenu i nikad mu nisam rekla. Bilo me je sramota i molila sam se da on za nju nikada ne sazna - napisala je ona, kako prenosi "Mirror".

žena, noge Foto: Shutterstock

Ona je danas u braku već 15 godina i imaju dvoje dece. Iako je njen video snimak daleka uspomena, i dalje ne može da se opusti i da prestane da proverava s vremena na vreme da li se pojavio na novijim sajtovima za odrasle. Tako ga je nedavno našla na jednoj "popularnoj" platformi za odrasle.

- Sada se plašim da će ga neko videti. To može da bude neko sa kim radi moj muž ili prijatelji mojih ćerki. Potpuno sam užasnuta. Moje pitanje je da li konačno trebam da se izjasnim i kažem svom mužu? - upitala je forumaše nesrećna žena i izirazila dodatnu bojazan da će njen muž dodatno da se oseti nesigurnim jer su i muškarci na snimku prilično obdareni u odnosu na njega.

Kako kaže, njen suprug je malo iznad proseka u toj oblasti, ali ni približno momku snimka.

- Najbolje intimne odnose u životu sam imala sa svojim suprugom i to je istina. I ne želim da izgubi samopouzdanje ako vidi taj video. Šta da radim? Da li da rizikujem i da se molim da nikada ne naleti na taj video ili da sve priznam? - tražila je savet.

Nije čudno da je ovakvo anonimno priznanje izazvalo mnoštvo komentara među forumašima. Mnogi su joj rekli da ne dira ništa.

- Kao muž koji hoda visoko uzdignute glave sa dragom ženom i dobrim intimnim životom ne bih želeo ovako nešto da saznam - nikada! - napisao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: - Dvadeset godina je čitav jedan život. Šanse da on to pronađe su male. Samo nastavi sa svojim životom. Nema potrebe da kopaš po prošlosti.

Međutim, drugi nisu bili toliko sigurni da je dobra ideja da tako nešto skriva zauvek.

- Preporučio bih vam da mu kažete istinu. Zato što ste već rekli da nije imao problem sa svim ostalim ludostima koje ste radili pre njega. Recite mu koliko ste zapravo ludi - posavetovao ju je anonimni pratilac.

Šta vi mislite, da li prošlost pripada prošlosti? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo parove da li smeju da razmene telefone i čitaju proruke, pred našim kamerama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Damir

    30. maj 2024. | 10:17

    Ako hoćeš da uništiš brak reci mu, ako nećeš nemoj. Odnosi se ne grade na istinama, već predstavama. Nema muškarca kojem ćeš da predstavljaš ženu, ako si snimila takav film i to sa više muškaraca. Isto je i sa varanjem. U lažima je sreća, kako se kaže.

    Podelite komentar