• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na venčanju je ženu isprskao šampanjcem: Svi kažu da je uništio ceremoniju, a mladoženja misli drugačije

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gosti smatraju da je venčanje totalni fijasko

  • 0
Svadba Printskrin: TikTok/ceciliaregina275

Ceremonija venčanja je za svaki par poseban čin, trenutak kada ulaze u instituciju braka. Tokom iznošenja torte, mladencima se nudi šampanjac s kojim treba da nazdrave jedno s drugim, ali i sa kumovima i najbližom rodbinom.

Međutim, jedan takav čin je po mišljenju mnogih, pošao po zlu tokom venčanja Kola Henesija i Kristal Kim iz Hjustona u Teksasu. Naime, jedan bračni par je pravio svadbu na italijanskom jezeru Komo, na koju su potrošili veliku sumu novca - oko 200.000 dolara jer su želeli da sve bude perfektno. A onda je, tokom služenja šampanjca, mladoženja uzeo flašu - i krenuo da prska po mladi.

Previše entuzijastični mladoženja se našao na udaru kritika nakon što je "okupao" novopečenu suprugu koja je bila sva u mehurićima posle polivnaja šampanjcem. Veliki broj zvanica su ga optužili da je uništio ovo venčanje, ali on sam ne misli tako, piše "NY Post".

@ceciliaregina275 #wedding #weddingtiktok ♬ original sound - ceciliaregina275

Ono što je još luđe u celoj priči, jeste da se mlada sve vreme smejala pokazujući time da joj ne smeta što je okupana šampanjcem. Snimak je objavljen na društvenoj mreži "TikTok" na kom se vidi da je mlada pokušala da mu uzvrati. Mnogi smatraju da ništa od toga ne priliči ni samoj lokaciji na kojoj su se našli i da je to trebalo da urade onda negde drugde.

Šta vi mislite o ovom činu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljubavna priča Siniše i Arijane je bila kao iz romana: Bila je njegov oslonac do poslednjeg trenutka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle