• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Upetljala se u laž pre 20 godina i još ne zna kako da izađe iz nje: Lažem muža dve decenije i to me iscrpljuje

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena je priznala da je 20 godina krije besmislenu tajnu od svog muža, a sada više nije uopšte sigurna kako da mu kaže, ali je mnoge nasmejala

  • 1
iscrpljena žena Foto: Shutterstock

Naravno da je laž - laž, ali postoje i različite vrste laži. Neke su stvarno beninge i smešne, druge mogu da nam preokrenu život naglavačke. Ali je jedno sigurno - i one najblentavije laži koje su izgovorene iz ko zna kakvih motiva i poriva - mogu da se izjalove.

Svi smo ranije makar jednom izgovorili neku "belu" laži, ali čuvanje takve tajne od svog muža dve decenije - može da bude novi rekord.

Jedna žena je anonimno priznala da je lagala svog muža od početka njihove veze još pre 20 godina, i to je otišlo toliko daleko da sada cela njegova porodica veruje u njenu laž, a ona je previše "uvučena" u nju da bi sada rekla istinu.

Njena laž potiče iz perioda njihove rane veze kada se "naporno trudila da impresionira" svog novog partnera. Rekla mu je da će mu napraviti kari recept svoje bake koji se "prenosio generacijama" u njenoj porodici, da bi, kada je stvarno i uzela da napravi to jelo, zapravo koristila kupovnu kari pastu iz prodavnice.

Žena kuhinja Foto: Shutterstock

U to vreme nije mislila da će njena mala bela laž da ima bilo kakve posledice, ali je ubrzo postala mnogo veća laž kada je njen muž rekao da bi trebalo da napravi svoj tajni recept za celu njegovu porodicu.

Žena je svoju priču podelila sa Luizom Zissman i Anom Vilijamson, voditeljkama podkasta "LuAnna", koje su objavile snimak na TikToku dok čitaju njenu priču.

- Tokom naših prvih meseci zabavljanja dok sam se trudila da ga impresioniram, ponudila sam mu da mu skuvam kari po tajnom receptu moje bake, koji se prenosio generacijama u porodici. U seckani paradajz i luk kupila sam u porodici kari pastu i dodala "magični sastojak" - kriške banane (verujte mi, radi) kako bih impresionirala svog novog dečka svojim veštinama kuvanja - pročitale su početak ispovesti.

Njen tadašnji dečko, sadašnji muž, nekoliko puta je pokušao da sazna koji su to tajni sastojci njenog karija, ali je žena nastavila svoju laž i rekla da ne može da oda tajni recept. Umesto toga, čovek ju je "molio" da mu dozvoli da pozove svoju porodicu da ga proba jer je u pitanju "neverovatno" jelo.

- Od tog trenutka nadalje morala sam da nastavim da lažem - podelila je ona: - Njegova porodica je bila oduševljena mojim autentičnim karijem i rekla je da je to najbolje što su ikada jeli.

Kari kuvarica i njen muž sada su u braku 20 godina i imaju troje dece zajedno - ali ona i dalje laže o svom kariju. Ona, jednostano, nikada nije rekla svom mužu ili njegovoj porodici od čega se zapravo pravi njen kari, ali ga i dalje pravi svakog meseca. Ona čak krije kada baca prazne tegle od kupovnog karije i dok kuva pretvara se da pretura po polici sa začinima kao da stavlja "posebne" sastojke.

Ali ni to nije sve. Kako su godine prolazile, bila je primorana da doda još jednu laž na gomilu kako bi objasnila zašto sada njena deca ne mogu da dobiju recept. Rekla je svom mužu da se tajna može otkriti samo kćerkama, a pošto imaju tri sina, niko od njih ne može da je zna.

- Ova laž je iscrpljujuća. Moram da se pretvaram da provodim sate pripremajući tajne sastojke. Kupujem brojne začine koje nikada ne koristim i moram da se setim da ih bacim tako da izgledaju iskorišćeno - priznala je ona.

Naravno da je TikTok zajednica smislili neke genijalne načine da pomognu ženi da prikrije svoju laž.

- Ispraznite pastu u posude za kockice leda i zamrznite i recite mu da ste unapred napravili deo sosa da biste mogli da ga napravite brže - savetovala ju je jedna žena dok je druga, kako prenosi "Mirror" dodala: - Kupite sos na veliko i zamrznite ga! Kad god pravim kari pastu uvek napravim veću količinu i zamrznem, ko ionako želi da provede sate praveći je non stop.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA Da li je važnije imati skuvan ručak i obrisanu prašinu ili srediti frizuru i nokte?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Marina

    2. jul 2024. | 21:55

    I ja sam muža lagala dok smo se zabavljali. Donela sam mu prince krofne i rekla da sam ih ja pravila. A pravila ih je moja sad pokojna majka. I sada posle trideset i više godina braka o kaže da mi nikad nisu kao onda. A sigurna sam da zna da ih nisam ja pravila. Al ne priznajem. 🤣🤣🤣

    Podelite komentar