• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle 3 godine - razvod: Htela je da mu uzme polovinu imovine, ali se na kraju desio obrt

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljubavna priča marokanskog fudbalera i njegove bivše supruge

  • 1
Ašraf Hakimi, Hiba Abuk Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Za ljubav kažu da nema granice, a neke osobe to i bukvalno shvate. Posebno se odnosi na one koji žele da se finansijski obezbede, pa ne prezaju ni od čega, mada ne možemo reći da se nije rodila ljubav među njima.

Sledeća, nazovi priča, je primer da je žena spremna da podnese određenu vrstu žrtve, kako bi obezbedila svoju budućnost, ali nije baš sve dobro isplanirala.

Naime, španska glumica Hiba Abuk (37) se udala za marokanskog fudbalskog reprezentativca Ašrafa Hakimija (25) i živela je život na visokoj nozi i dobili su dvoje dece. Nažalost, posle tri godine bračnog života, ona je u martu 2023. godine podnela zahtev za razvod braka i zahtevala od njega da podele imovinu, međutim - prevarila se. Sva imovina, koju je on stekao kako pre tako i tokom braka, je na ime njegove majke! U nadi da će uspeti da mu uzme polovinu novca, Hiba je napustila sud sa nulom na računu.

Međutim, mnogi mediji su preneli ovu vest, ali se na kraju ispostavilo da je sve laž. Priča, međutim, nije zasnovana na stvarnosti. To savršeno ilustruje rezultate studije MIT-a objavljene 2018. godine, koja je otkrila da se lažne vesti šire brže od stvarnih informacija. Naime, cela priča je potekla od medija iz Obale Slonovače, a ta onlajn platforma je redovni prestupnik kada su u pitanju lažne vesti i zaključak je da se više fokusiraju na smeh i komediju, nego na novinarstvo.

Tada su počeli i ostali mediji da prenose informaciju, ne sumnjajući u njenu istinitost.

- Danas se osećam dužnom da dam javnu izjavu kako bih izrazila stanje uma i iz prve ruke razjasnila dezinformacije koje kruže - rekla je ona dan posle objavljivanja optužbe za silovanje supruga, piše "The Africa report".

Kako kažu, sve je pokrenuto zbog toga što Hiba Abuk nije miljenica određenih medija, zbog optužbi za njen "anti-marokanski" stav posle ekshumacije stare fotografije sa saharskim aktivistom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda 10 godina ljubavi Noleta i Jelene: Đoković podelio nikad emotivniji snimak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Viki

    14. jul 2024. | 13:25

    Pa ne moze da ne dobije nista. Deca ce dobiti alimentaciju a i ona ako ne radi. Samo ne moze deliti nepokretnu imovinu.

    Podelite komentar