• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina preklinje Breda da prekinu svađu: Izgleda da ga više ne zanimaju deca, sada se bori samo za vinariju

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sporazum ni na vidiku!

  • 0
Bred Pit i Anđelina Džoli vinarija Miraval Castle Foto-kolaž: Crystal Pictures / Crystal pictures / Admedia, Inc / ddp USA /Profimedia, Tanjug/AP

Anđelina Džoli je zamolila Breda Pita da "prekinu svađu" i da već jednom sporazumno reše svoj problem.

Advokat glumice zatražio je od njenog bivšeg muža da odustane od tužbe zbog njihove vinarije, imanja "Chateau Miraval" - u kojoj su delili 50/50 udela do 2021.

Anđelinin pravni zastupnik Pol Marfi rekao je za "Page Six" u izjavi da Pit "ima kontrolu nad svim imanjima koju je par delio, kao i kontrolu nad poslovanjem, ali ipak zahteva više i tuži Anđelinu za 67 miliona dolara plus kaznenu odštetu".

- Čineći to, Pit je jasno postavio pitanje zašto je pokušao da kazni i kontroliše Anđelinu zahtevajući novo prošireni NDA da pokrije njegovo lično nedolično ponašanje i zlostavljanje. Te radnje su ključne za ovaj postupak. Uopšte nismo iznenađeni da se gospodin Pit plaši da preda dokumente koji potvrđuju ove činjenice - navodi se u saopštenju.

- Dok Anđelina ponovo traži od gospodina Pita da prekine svađu i konačno stavi njihovu porodicu na jasan put ka izlečenju, osim ako gospodin Pit ne povuče tužbu, Anđelina nema drugog izbora osim da pribavi dokaze neophodne da dokaže da su njegove tvrdnje pogrešne.

Pravna bitka Pita i Džolijeve počela je kada je glumica odlučila da proda svoje deonice vinarije.

Vrednost vinograda procenjuje se na 160 miliona dolara i oboje su se, još tokom braka, dogovorili da niko od njih ne proda svoj deo bez dozvole onog drugog, međutim, glumica se izgleda oglušila o njihov dogovor.

Kada je saznao da je Anđelina prodala svoju polovinu i da će imati nove poslovne partnere, Bred Pit je bio poprilično iznerviran.

U pravnim spisima, podnetim u Los Anđelesu, ukazuju se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, koji se smatra jednim od najcenjenijih svetskih proizvođača roze vina.

Od njihovog razlaza 2016, Pit i Džoli su bili upleteni u tešku borbu i za starateljstvo. Ranije ovog meseca objavljeno je da glumac praktično nema kontakt sa svojom odraslom decom i da ima ograničene posete sa svojom najmlađom decom: blizancima, Noksom i Vivijen.

Nekoliko odrasle dece više ne koristi Pit u svom prezimenu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bred Pit imitirao Faučija, čuvenog epidemiologa koji frustrira Donalda Trampa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle