• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Indira je srušila predrasude, javila se prva i osvojila bodibildera: Prijatelji u braku, ali i pri razvodu

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

O svom "Mireku" uvek je spontano govorila, a i onda otkrila kako je njegov "strah od javnosti" postao nebitan pored ljubavi

  • 0

Indira Levak, poznata pre svega po svom autentičnom glasu, a onda i jedinstvenoj vatrenoj energiji, pevačica je sa grupom "Kolonija" napravila je pesme koje se i dan-danas pevaju.

Njena harizma dodatno je osvojila srca naroda, a naročito što je mnoge inspirisala da budu svoji u potpunosti, kao što je ona. Otvoreno je govorila o sebi, o javnom, ali i o privatnom životu.

Svesna od samog početka svoje karijere da privatan život teško može ostati privatan kada je neko poznat, prihvatila je to i rešila da sa svojim fanovima ima dosta otvoreniji odnos, nego mnoge poznate ličnosti. Tako, na svojim društvenim mrežama, kod Indire se ne mogu videti samo snimci i fotografije sa nastupa, već kao i kod svih nas, i fotografije sa njenim najbližima, sa njenih putovanja i slično.

No, upravo zbog toga što je godinama sa fanovima gradila takav odnos, objavila je u svojoj "Instagram" priči vest da se razvodi od svog supruga Miroslava Levaka. 

Brak koji je počeo prijateljski, tako se i završava

Indira je sa Miroslavom bila pre svega u prijateljskim odnosima, ali je njen prvi korak otvorio prvu stranicu njihovog ljubavnog života. I dan-danas se vode diskusije na temu ko bi trebalo da načini prvi korak - muškarac ili žena. No, iako su dame već nekako navikle da budu stidljivije po tom pitanju, to nije bio slučaj sa Indirom. Njena vatrena energija nije ni na ovom polju ostala pitoma, a u jednom intervjuu za "Puls" objasnila je i kako su stupili u vezu, nakon postavljenog pitanja o upravo tom "prvom koraku" i da li ga žena treba napraviti:

- Meni je to fantastično. Zašto da ne? Ispričaću vam priču kako sam ja upoznala svog Mireka. Mi smo bili prijatelji pre nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jeste da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti bože što sam ja napravila prvi korak. Sećam se da sam ga pozvala na more dok sam letovala u Šibeniku, rekla sam mu: ”Hajde, dođi da se malo družimo, da popijemo kaficu, popričamo”. A on je odugovlačio. Trebalo je da dođe u dvanaest po podne, a došao je u sedam naveče.

Rekao je: "Šta ja sada da tamo radim. Ona je pevačica, mene je strah ako me budu paparaci slikali, šta da kažem". Evo, ljubavi, ne brini se za paparace, sada si moj za ceo život. Dakle, žene su hrabre i treba da budu hrabre - ispričala je Indira.

Indira Levak, muž Miroslav Levak Foto: Instagram/indiralevak

U brak su stupili 2014. godine, a o njemu pevačica je uvek govorila lepo. Svoj brak su negovali, što se moglo videti iz njenih izjava kroz ranije godine u intervjuima. Stalno je neobavezno pomenula,ili bi se prisetila, nekih trenutaka sa Miroslavom i dala barem tračak uvida u njihovo "gnezdo".

O Miroslavu već znamo da je "šef" sprava za jačanje mišića, a Indira je često skretala pažnju da uživa u treninzima i radu na sebi. Tako, zajednička interesovanja samo su zbližila ovaj par. Tako, mnogo puta je pevačica navela da je Miroslav bio ponosan na njen rad i napredak i nije mu smetalo da Indira ponekad obuče smeliju haljinu.

Nažalost, Indira nije uspela da se ostvari kao majka, ali često na njenim društvenim mrežama možemo videti kako zna da provede kvalitetno vreme sa svojim posinkom, Miroslavljevim sinom Robertom.

Kada je objavila vest o razvodu, navela je da su zajedno doneli odluku da žele da nastave odvojene živote. Iako ne žele davati nikakve dalje izjave na tu temu, otkrila je da će oboje poštovati pre svega jedan drugoga, a onda i godine zajedničkog života.

I dalje, ističe ona, gledaju se kao prijatelji i možda saradnici.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miodrag nepokretnu ženu nosi godinama na rukama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle