• 1

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ovo je razlog razvoda Bena Afleka i Dženifer Lopez? Pored njenih nepristojnih navika ulogu igra i numerologija

J. V.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ni ovoga puta ljubav Bena i Dženifer nije preživela nakon faze medenog meseca...

  • 1
Dženifer Lopez Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao bomba je odjeknula vest da je razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka i zvanično potvrđen. Prema insajderu za "Daily Mail", par je već pokrenuo brakorazvodni postupak.

- Završili su papire za razvod sa njom pre mesec dana, ali čekaju pravo vreme da ih potpišu. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako gaje veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da to uspe, ali nisu mogli - rekao je izvor blizak paru.

Glasine o razvodu su potvrđene samo nekoliko dana nakon što je Ben Aflek kupio novu nekretninu u Pacific Palisadesu, procenjenu na 20,5 miliona dolara. Zanimljivo je da je kupovina vile završena 24. jula, kada je Dženifer Lopez proslavila svoj 55. rođendan, koji je provela daleko od uskoro bivšeg muža.

Poslednji put par je viđen zajedno pre četiri meseca, tačnije 30. marta. Od tada su leto proveli razdvojeni, uključujući i drugu godišnjicu braka, 16. jula. Doduše, zajedno su išli i na proslavu diplomiranja Benove ćerke, ali tada se već osećalo da se nešto veliko sprema i da je to samo predstava za paparace.

Dženifer Lopez Ben Aflek Ben Affleck Jennifer Lopez Foto: Profimedia/The Image Direct/TheImageDirect.com

Stari intervju za "Cosmopolitan" iz 2005. godine, koji je nedavno otkrio "CheatSheet", pojašnjava jednu od Dženinih samopriznatih "nepristojnih" navika.

- Moja najgora navika je da, dok ljudi pričaju, već razmišljam o tri druge stvari. To je bezobrazno. Ponekad, ako je osoba veoma usklađena i primeti, reći će mi: "Gde si trenutno?" - rekla je Lopez o svojim najgorim navikama koje utiče na ljude u njenoj okolini.

Neki spekulišu da bi ovaj stari komentar mogao da rasvetli trenutne probleme para. Pored toga, mnogi veruju da Aflekov prezir prema paparacima i medijskoj pažnji opterećuje njihov brak, ponavljajući probleme koji su doveli do njihovog raskida 2004.

Simbolika četvorke

Ono što je zanimljivo kod Dženifer i Bena, jeste da broj četiri igra važnu ulogu u njihovom životu. Izgleda, vrlo malicioznu.

Dženifer i Ben su raskinuli 2004. godine. Ona se za Marka Entonija udala te iste godine, samo nekoliko meseci po raskidanju veridbe. Od njega se razvela 2014. Mark i Ben su nesumnjivo njene dve najveće ljubavi, iako je imala još dva muža, četvorka je ipak najvažnija za ova dva slučaja. 

I još jedna stvar - veza sa Dženifer Garner, najvećom ljubavi Bena Afleka, posle Dženifer, počela je u oktobru 2004.

Slučajnost?

Hronologija nesrećnih ljubavi

"Benifer "je bio najpopularniji par ranih 2000-ih. Iako su njih dvoje otišli ​​svojim putem 2004. godine, 17 godina kasnije oživeli su jednu od omiljenih holivudskih romansa. Nakon što su primećeni na više događaja zajedno na crvenom tepihu, konačno su se venčali 2022.

Holivudski glumci, pre nego što su počeli da se zabavljaju, tada na vrhuncu svoje slave, prvi put su se sreli na setu romantične komedije "Gigli" iz 2003. Film je doživeo neuspeh, ali su se iskre rasplamsale između ovo dvoje. To se desilo 2001, a film je kasnije objavljen.

U to vreme, Džej Lo je još uvek bila udata za svog drugog muža, plesača Krisa Džada, a ona i Aflek su izašli u javnost i objavili vezu ubrzo nakon njenog razvoda od Džada. Razvod je finalizovan 2003. 

Pre Krisa, Dženifer se udala za Ođanija Nou u februaru 1997.

Njih dvoje su se upoznali kada je ona bila u Majamiju na snimanju filma "Krv i vino". Ođani je radio kao server u restoranu Glorije Estefan, a romansa je bila na meniju.

Popularnost Džej Lo se iznenada vinula u nebesa, a njen brak je brzo pokleknuo pod teretom. Par se razveo 1998. nakon jedva godinu dana zajedno.

U novembru 2002. Ben i Dženifer su se verili, dakle, dok je ona i dalje bila pravno u braku. Tome je prethodio još jedan zajednički film, ali i Benovo gostovanje u čuvenom spotu za pesmu "Jenny From the Block". Sve naslovnice bile su pune njihovih fotografija i paparaci su ih pratili u stopu.

Džej Lo je potvrdila srećnu vest o veridbi u intervjuu sa Dajan Sojer. "To je nešto najveličanstvenije što sam ikada videla", rekla je o ružičastom dijamantu od 6,1 karata koji joj je poklonio Aflek.

Prsten sa dijamantom ga je navodno koštao 2,5 miliona dolara.

Nekoliko dana pre nego što je njih dvoje trebalo da se zvanično venčaju, objavili su zajedničku izjavu u kojoj su najavili odlaganje ceremonije, da bi 22. januara 2004. njih dvoje prekinuli veridbu i raskinuli vezu.

U svojoj knjizi "Prava ljubav" iz 2014, Džej Lo je razmišljala o turbulentnom periodu između objave rastanka od Afleka i udaje za Entonija.

- Znala sam u srcu da želim da budem sa njim do kraja života, znala sam to. Ali nije se činilo da ćemo uspeti. I tako, to me je uplašilo. Bilo je veoma teško, bio je to veoma tužan trenutak kada ste pustili nekoga koga zaista volite jer jednostavno ne možete da shvatite to. Prosto nemate kapacitet i sposobnost u tom trenutku, emotivno da sve to shvatite.

Ona je dodala da je delom verovatno zbog njihove nezrelosti u to vreme, rekavši da "nisu bili spremni" da "obave posao" koji dolazi sa brakom.

U junu 2004, pevačica se udala za kantautora i dugogodišnjeg prijatelja Marka Entonija. Njih dvoje su 2008. dobili blizance, ćerku Eme Munjiz i sina Maksa Munjiza.

Razveli su se 2014. godine.

- Ben i ja smo se rastali u trenutku kada sam mislila da smo se zauvek obavezali na večnu ljubav, to je bio moj prvi pravi slom srca, osećala sam se kao da mi je srce istrgnuto iz grudi. Tražila sam utehu u drugoj osobi, pokušavala da pronađem nekoga ko bi mogao da učini da se osećam voljeno i željeno u mom najusamljenijem času... Mark se vratio u moj život tri dana nakon što je trebalo da budem pred oltarom i da izgovorim "da" drugom čoveku.

A pre obnavljanja romanse sa Benom, bila je verena za Aleksa Rodrigeza pre nego što je u martu 2021. otkazala njihovu dvogodišnju veridbu.

Međutim, putevi Džen i Bena su se ponovo ukrstili i to je za mnoge bila potvrda da veruju u opstanak prave ljubavi. I, evo, dve godine kasnije, ponovo smo zbunjeni. Ostaje nam samo da sačekamo da saznamo pravi razlog, iako ga donekle naslućujemo. Da li je Dženifer i sve u vezi sa njom jednostavno bilo "previše" za Bena i ovoga puta?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Acajuni

    1. avgust 2024. | 15:42

    Ne pomaze ni vila od 20 miliona kad si naviko da zivis samo za sebe , u prevodu ne valja ti niko.. i na kraju ostajes sam , će te pita starost de ti je bila mladost.. to važi za oboje nadobudne..

    Podelite komentar