• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

7 znakova da će se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvesti, a svima su promakli: Jedan je bio okidač

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poznata glumica i pevačica predala je papire za razvod braka

  • 0
Dženifer Lopet, Ben Aflek Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nagađanjima je došao kraj - razvode se Dženifer Lopez (55) i Ben Aflek (52). Zvanična potvrda stigla je od strane pevačice i glumice koja je podnela zahtev za razvod braka.

Iako se u javnosti nisu pojavljivali već neko vreme, sve vreme se šuškalo da li je njihovoj ljubavi, kojoj su posle dve decenije dali drugu šansu, ipak došao kraj. Međutim, i pre ovog kritičnog perioda pojavljivali su se znaci koji su ukazivali da se nešto čudno dešava u njihovom odnosu, a mi to nismo mogli na pravi način da definišemo.

Kada malo bolje pogledamo unazad, u poslednjim mesecima njihovog braka, njih dvoje su viđeni u nešto napetijim odnosima u javnosti i ujedno si tim ponašanjem alarmirali da im je odnos na iglenim ušima.

Ben Aflek i Dženifer Lopez Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben zalupio vratima

U maju prošle godine, fanovi su bili šokirani ponašanjem Bena Afleka na očigledne tenzije u odnosu sa "Dženi iz bloka". Naime, njih dvoje su viđeni u Los Anđelesu kada je u jednom trenutku Ben otvorio vrata da Dženifer izađe, ali je sa ljutitim pogledom ta ista vrata pustio i zalupio ih Dženifer ispred nosa. Na sreću, ona je bila u kolima, bezbedna. Nije jasno šta se tog dana događalo među njima i šta je dovelo do takvog ponašanja, iako su tog istog dana viđeni kako šetaju zagrljeni i sa "rukom u ruci".

Premijera filma

Na premijeri Dženiferinog filma "Majka", reagovao je čitač usana koji je otkrio šta su njih dvoje od reči razmenili. Očigledno je bilo da su vodili napet razgovor. Dok je ona pozirala, moglo se videti da je Dženifer namrštena i da je nešto gestikulirala svom supurug koji je bio - ljut. Čitač je otkrio da ga je Dženifer pitala "da li njen dekolte otkriva previše" navevši ga da pohvali njen izgled, a on joj odgovorio da "ne brine". Posle toga su nastavili da se smeše pred kamerama, gde je Dženifer tražila od Bena da joj se još probliži.

Dodela Gremi nagrada

Ovo je možda prva situacija kada su fanovi shvatili da se među njima zaista dešava nešto neobično. U februaru prošle godine, imali su napetu razmenu reči iako su oboje kasnije to negirali. Međutim, pošto su sedeli blizu domaćina programa, nisu imali mnogo vremena da pokazuju svoju ljutnju, a da ih kamera ne primeti. Kasnije se spekulisalo da je Dženifer sugerisala Benu da ne izgleda prijateljski.

Odlazak u lanac brze hrane

Krajem prošle godine, Ben je razvio sklonost ka jednom popularnom lancu brze hrane u kojem je nekoliko puta i viđen. Međutim, šta je tu čudno? Pa to što mu se supruga u tome nije pridružila.

Iseljenje

Nedavno je objavljeno da se Ben iselio iz zajedničkog doma vrednog 60 miliona dolara koju je naravno delio sa Dženifer. Nekoliko puta je Dženifer viđena u društvu svoje dece u toj kući, ali bez Bena. Pre samo godinu dana oni su kupili taj dom koji se nalazi na pet jutara, ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila. Kasnije je objavljeno da je Ben iznajmio dom u neposrednoj blizini.

Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Solo nastupi

Obožavaoci su već neko vreme primetili da se njih dvoje ne pojavljuju zajedno na brojnim događajima, što je podgrejalo sumnje da se nešto sprema. Dženifer je uslikana sama u maju, usred glasina da planiraju da objave svetu da ljubav više ne cveta. Takođe, istog meseca, Dženifer je sama prisustvovala Met Gala na Menhetnu, što nije bilo uobičajeno. Odgovor je bio da je bio na snimanju filma.

Dokumentarac koji je uništio ljubav?

Dženifer je u februaru odlučlila da objavi dokumentarni film "Najveća ljubavna priča nikad ispričana" u kojem je prikazana ljubavna priča sa Benom, za koji se na kraju veruje da je uništio njihovu ljubav.

Njih dvoje su u dokumentarcu detaljno opisali uspone i padove, gde je Ben zamolio suprugu da njihovu privatnost i ljubav ostave po strani, van kamera i javnosti.

U filmu je otkriveno da je Ben čuvao pisma Džej Lo, sve dok je bio u braku sa prvom ženom, Dženifer Garner.

Možda je ovo zaista bio okidač za krah velike ljubavi, a šta je prava istina, znaju samo oni.

(Ona.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle