• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Zašto se svaki brak JLO završio neslavno: Njen uspeh i njihova želja da je kontrolišu kao ključni razlog

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Za svakog od njih Džen je mislila da je to "onaj pravi"

  • 0
Dženifer Lopez, Mark Entoni, Ben Aflek, Aleks Rodrigez, Ođani Noa, Kris Džad Foto: Shutterstock, Globe Photos/Zuma Press, OConnor/AFF-USA.com/PA Images, Janet Gough/AFF-USA/MEGA, Gregorio T. Binuya Collection/Everett, Profimedia

Slavna holivudska glumica i pevačica Dženifer Lopez oduvek je intrigirala javnost svojim ljubavnim vezama i brakovima. Benu Afleku izgovorila je sudbonosno "da" nakon 20 godina od odlaganja venčanja, ali ipak ljubav nije potrajala.

Javnost je odavno uvidela da tu nešto ne štima, pomnim posmatranjem Benovog ponašanja. Naposletku je i Džej Lo shvatila da ljubav nije dovoljna i upravo je ona podnela papire za razvod.

Iako su se javnosti prikazali kao ljubav koja je bila suđena da se desi i ovekoveči brakom, još za nekoliko muškaraca je Džej Lo svojevremeno isto mislila.

Ođani Noa

Prvi muž slavne glumice i pevačice slabo je poznat javnosti. Kubanac Ođani Noa je u vreme kada je u Majamiju upoznao Džej Lo radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan. Latino diva pala je na njegov šarm i posle samo nekoliko meseci veze venčali su se 22. februara 1997. godine.

Međutim, posle samo godinu dana brak je pukao.

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi filmsku karijeru , pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Planirao je da objavi knjigu o braku sa Dženifer Lopez, ispriča sve pikanterije, proda ekskluzivne fotografije sa venčanja, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Kris Džad

Plesača i koreografa Krisa Džada upoznala je Španiji 2000. kada je on bio angažovan da režira njen spot za pesmu "Love Don't Cost a Thing".

Sve je još tada prštalo od strasti, a oni su se ubrzo zaljubili i venčali 2001. godine

Međuti, i ovaj brak se završio. Džej Lo je podnela zahtev za razvod u julu 2002. godine, devet meseci nakon venčanja.

Dženifer Lopez prsten Printskrin: Youtube/starstracks29

- Volela sam Krisa, odnosno još ga volim - on je jedan od najboljih muškaraca koje poznajem. Nije bilo lako prekinuti, ali jednostavno nismo imali ono nešto što je trebalo da se brak održi i funkcioniše - rekla je nakon drugog razvoda, kako je pisao "In Style".

Mark Entoni

Treći suprug je bio kolega pevač Mark Entoni, velika latino zvezda.

Džej Lo i Mark su navodno počeli romansu u septembru 2003, ubrzo nakon što su Džej Lo i Ben Aflek objavili da odlažu venčanje. Godinama pre toga bili su prijatelji.

U svojoj knjizi "Prava ljubav" iz 2014, Džej Lo je razmišljala o turbulentnom periodu između objave rastanka od Afleka i udaje za Entonija.

- Ben i ja smo se rastali u trenutku kada sam mislila da smo se zauvek obavezali na večnu ljubav, to je bio moj prvi pravi slom srca, osećala sam se kao da mi je srce istrgnuto iz grudi. Tražila sam utehu u drugoj osobi, pokušavala da pronađem nekoga ko bi mogao da učini da se osećam voljeno i željeno u mom najusamljenijem času... Mark se vratio u moj život tri dana nakon što je trebalo da budem pred oltarom i da izgovorim "da" drugom čoveku.

Entoni i Lopez tajno su se venčali u junu 2004. godine u pevačicinoj kući na Beverli Hilsu, a blizance Maksa i Emu su dobili 2008. godine.

Ipak, kraj je usledio 2011.

- Odlučili smo da prekinemo naš brak. Ovo je bila veoma teška odluka. Došli smo do prijateljskih zaključaka o svim pitanjima. Ovo je bolno vreme za sve uključene, i mi cenimo poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku, objavili su 2011. godine u zajedničkom obraćanju javnosti.

Iako Dženifer Lopez i Mark Entoni nisu naveli zvanične razloge za razvod braka, činilo se da pevačica više nije mogla da podnese njegovu želju za kontrolom i posesivnost.

Kao jedan od razloga koji je doprineo razvodu ovog popularnog para, navodila se preterana potreba Marka Antonija za kontrolisanjem života Dženifer Lopez.

Pevačicin stilista, Filip Bloh, nazvao je Antonija ,"manipulatorom", rekavši pri tom da, dok je ljubav bila snažna, to nije predstavljao problem za Dženifer, jer ju je, i pored toga, u svemu podržavao, ali su se vremenom, upravo zbog toga udaljili.

Pevač Mark Entoni je bio taj koji je podneo zahtev za razvod navodeći kao razlog "nepremostive razlike".

Aleks Rodrigez - zamalo brak

Nakon tog razvoda Dženifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako ga ona naziva, srodna duša. Sportista u penziji Aleks Rodrigez usrećio ju je kao niko dotad. Dve godine iz Dženifer je naprosto isijavala ljubav, nije se razdvajala od bivše zvezde Jenkija.

Zaprosio je 2019, romantično, kraj okeana.

On i Dženifer raskinuli su u aprilu 2021. godine nakon četiri godine veze, a ona je nedugo nakon toga ponovo uplovila u romansu sa glumcem Benom Aflekom, za kog se udala 2022.

Nekadašnji profesionalni igrač bejzbola Aleks Rodrigez gostovao je u emisiji "Who‘s Talking to Chris Wallace?" i tu govori o mnogim stvarima, između ostalog i o propaloj veridbi sa pevačicom Dženifer Lopez.

- Iskreno, smeta li ti to što je samo nekoliko dana nakon vašeg raskida ona viđena s Benom Aflekom, te se na kraju i udala za njega, a ne za tebe - pitao je voditelj Rodrigeza.

"Pre svega bih želeo da kažem da mi je drago što nikada neću biti predsednički kandidat jer bi me ubio", odgovorio mu je u šali Rodrigez i zatim nastavio: "Gledajte, to s Dženifer je bilo dobro iskustvo. I njoj i njenoj deci, koja su pametna, lepa i divna, želim im sve najbolje", odgovorio je Aleks.

"To je to?", upitao ga je voditelj.

"To je to", potvrdio je on kratko.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša otkrila: Sa Duškom sam u fazi sporazumnog razvoda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle