• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši verenik Džej Lo se oglasio povodom njenog razvoda? Njega je ostavila zbog Bena iako su planirali svadbu

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon razvoda sa Markom Entonijem Dženifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako je to ona tada nazivala, srodna duša. Sportista u penziji Aleks Rodrigez usrećio ju je kao niko dotad

  • 0
Aleks Rodrigezi Dženifer Lopez i Ben Aflek Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency /, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash/ Profimedia

Nekoliko sati nakon što je pevačica Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod od glumca Bena Afleka, njen bivši verenik i bivša bejzbol zvezda Aleks Rodrigez je na "Instagramu" podelio motivacioni citat.

- Idete jednim ili drugim putem, vi ste taj koji odlučuje pravac - napisao je bivši sportista u svojoj priči na "Instagramu" gde ga prati četiri miliona.

Ispod, ova poluzagonetna poruka je bila potpisana sa "Aleks Rodrigez".

Samo se pretpostavlja da je njoj upućena.

Nakon razvoda sa Markom Entonijem Dženifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako je to ona tada nazivala, srodna duša. Sportista u penziji Aleks Rodrigez usrećio ju je kao niko dotad. Dve godine iz Dženifer je naprosto isijavala ljubav, nije se razdvajala od bivše zvezde Jenkija.

Zaprosio je 2019, romantično, kraj okeana.

On i Dženifer raskinuli su u aprilu 2021, nakon četiri godine veze, a ona je nedugo nakon toga ponovo uplovila u romansu sa glumcem Benom Aflekom, za kog se udala 2022.

Nekadašnji profesionalni igrač bejzbola gostovao je u emisiji "Who‘s Talking to Chris Wallace?" i tu govori o mnogim stvarima, između ostalog i o propaloj veridbi sa pevačicom Dženifer Lopez.

- Iskreno, smeta li ti to što je samo nekoliko dana nakon vašeg raskida ona viđena s Benom Aflekom, te se na kraju i udala za njega, a ne za tebe - pitao je voditelj Rodrigeza.

"Pre svega bih želeo da kažem da mi je drago što nikada neću biti predsednički kandidat jer bi me ubio", odgovorio mu je u šali Rodrigez i zatim nastavio: "Gledajte, to s Dženifer je bilo dobro iskustvo. I njoj i njenoj deci, koja su pametna, lepa i divna, želim im sve najbolje", odgovorio je Aleks.

"To je to?", upitao ga je voditelj.

"To je to", potvrdio je on kratko.

I on je dalje nastavio sa svojim životom, čini se vrlo lepo.

Bivši bejzbol igrač ovog leta maksimalno uživa na odmoru u Italiji sa svojom devojkom fitnes instruktorkom Žaklin Kordeiro, a najnovije fotografije nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon što su pre dve nedelje uživali na jahti u Portofinu, bivši verenik Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez i njegova izabranica Žaklin Kordeiro ovoga puta smestili su se na obalu jezera Komo, gde su uživali u Vili Lario u Ponjani.

Aleks Rodrigez je uplovio u vezu sa Žaklin Kordeiro 2022. godine. U ovu romansu je ušao mesec dana posle raskida od Ketrin Pidžet sa kojom je ostao u "prijateljskim odnosima". Ova devojka bila je njegova prva partnerka nakon razlaza sa Dženifer Lopez (53) koji je usledio 2019. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle