• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ti si meni sudbinski bila određena": Milan Kalinić kao gost kod svoje supruge o tome kako ju je osvojio

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati voditelj otkriva da je tek četvrti put Sandra pala na njegov šarm

  • 0

Voditelj Milan Kalinić važi za jednog od najboljih u svom poslu. On već nekoliko godina vodi uspešnu emisiju "Preživeli" gde dovodi goste koji otvoreno pričaju o svojim teškim trenucima. Tako je jednog dana napravio presedan i pozvao u goste svoju suprugu, Sandru Kalinić, ali su se u tom trenutku uloge zamenile - on je postao gost u sopstvenoj emisiji, dok je Sandra bila voditelj.

Odmah je dama prešla na stvar i počela da ga "ispituje" o njihovim počecima i da li se seća "otkud ona u njegovom životu".

- Ti si meni sudbinski bila određena nekako, iako čovek pokušava da pobegne od sudbine, to je nemoguće. Pre zvaničnog upoznavanja, tri puta smo se sreli u životu i ja se sećam svih tih događaja, ali nisam povezao da si to ti. Sećam se situacija ali ne i lika - rekao je Milan, a potom dodao:

- Prvi put je bio na moru, u Budvi. Igrali smo odbojku u plićaku i onda je u vodu ušla strašno zgodna devojka. Kada se pojavila, namerno sam loptu bacio prema njoj, kao pogrešio sam i poprskao je vodom, malo je šarmirao ali ništa posebno. Godinama posle, igram predstavu "Žaklina Bandeka" i posle predstave opkole me klinci, dajem im autogram a prolaziš ti sa drugaricom, danas našom kumom, a ja glasno kažem što me ove zgodne devojke ne pitaju za autogram, nego ova deca". Vi se kao nasmejate i prođete - rekao je poznati voditelj, a onda je priču nastavila njegova supruga.

- Treći put je bilo na nekoj žurci. Ti si došao zbog neke druge devojke, videli smo se nakratko, malo očijukali ali se ništa bitno nije desilo - rekla je Sandra, a onda ponovo dala reč suprugu.

- Četvrti put je bio sudbonosni. U pitanju je bila žurka na koju sam ja stigao u poslednjem trenutku. Tada sam ti prišao, upotrebio moj ludački šarm i duhovitost - sve je urodilo plodom. Ti padaš na mene i kreće naš zajednički život. Nisi se lako dala, moram priznati, potrebni su bili meseci i evo sada trajemo deceniju i po - rekao je Milan Kalinić.

Njegova lepša polovina je dodala da u početku nije htela da Milan zna gde ona živi pa ju je uporno dovozio na drugu adresu, blizu njene kuće. Za sve to su bili zaduženi mediji i slike koje je Sandra viđala po medijima. Nije znala da li mu je epizoda, pošto je Milan često viđan u društvu drugih devojaka.

Danas imaju troje dece i u srećnom su dugogodišnjem braku.

(Ona.rs/Preživeli K1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Milan Kalinić u svom stilu slavi rođendan: "Punim 49, ali i dalje me žele..."

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle