• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obožavalac prineo Anđelini Džoli poster sa likom Breda Pita da ga potpiše: Njen izraz lica govori sve

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džolijeva je delovala krajnje stoički

  • 0
Anđelina Džoli Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brak Anđeline Džoli i Breda Pita je možda završen, ali fanovi i dalje vole njihov zajednički kultni film „Gospodin i gospođa Smit”. Anđelina je uhvaćena objektivom paparaca dok je prisustvovala  filmskom festivalu u Njujorku u ponedeljak uveče kako daje autogram na filmskom plakatu za ovaj akcioni film iz 2005.

Okrenut licem nagore, na belom papiru, jasno se vidi lik njenog bivšeg, ali je Džolijeva delovala krajnje stoički dok je potpisivala svoje ime pored nevoljenog lica na posteru.

Međutim, njen kameni izraz jasno ju je odao da očigledno izbegavala da pogleda sliku svog bivšeg supružnika, pre nego što je nastavila sa svojom večeri. Ona je inače nosila crni kaput sa štiklama boje kože, a pogled je sakrila iza crnih pilotskih naočara za sunce.

Angelina Jolie Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoli (49) i Pit (60) igrali su bračni par špijuna filmu „Gospodin i gospođa Smit”, hit filmu koji je objavljen iste godine kada je glumac okončao svoj razvod od Dženifer Aniston. A njihov brak se raspao 2016. godine, ali su se tek 2019. konačno razveli.

Par je već godinama upleten u nekoliko pravnih bitaka, a tek koliko prošle nedelje, Džolijeva je podnela zahtev da odbaci tužbu protiv FBI-ja zbog navodnog incidenta zlostavljanja u privatnom avionu 2016. Iako u to vreme nije podignuta optužnica protiv Pita, upravo je to bio povod oskarovke da podnese zahtev da okonča njihov brak nekoliko dana kasnije.

Slavni bivši dele šestoro dece. Usvojili su sinove Medoksa (23) i Paksa (20) i ćerku Zaharu (19), dok je Džoli je rodila Šajlo (18) i blizance Noksa i Vivijen (16).

Ponosna majka, koja je u nedelju prisustvovala premijeri filma „Marija“ sa troje svoje dece, ranije ovog meseca je u intervjuu za Holivud riporter zaustavila svaku dalju raspravu o o njenom razlazu sa Pitom i na pitanje o statusu njihovog razvoda, postavila "čvrste granice" i jednostavno rekla novinaru: "Ne".

Međutim, oskarovka je otkrila da planira da napusti Los Anđeles kada njena najmlađa deca postanu odrasli.

- Odrasla sam u ovom gradu. Ovde sam jer moram da budem ovde zbog razvoda, ali čim budu imali 18, moći ću da odem - objasnila je ona: - Kada imate veliku porodicu, želite da ona ima privatnost, mir, sigurnost.

Džoli odnedavno promoviše svoj film „Marija“ u kome glumi pokojnu opersku pevačicu Mariju Kalas. Na filmskom festivalu u Veneciji prošlog meseca, Džoli je oduševila publiku i dobila osmominutne ovacije za svoj nastup.

U međuvremenu, Pit se trenutno zabavlja sa dizajnerkom nakita Ines de Ramon, sa kojom je povezan od novembra 2022, koju je nedavno doveo na premijeru filma u Los Anđelesu.

(Ona.rs / Page six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle