• 2

Vreme čitanja: oko 3 min.

Katarina Radivojević je zbog njega otišla u Ameriku, ali je veliki holivudski šarmer ipak želeo nešto drugo

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Ne želim odnos s kompromisima"

  • 2
Premijera filma Weekend with father Foto: ATA Images

Glumica Katarina Radivojević ima blistavu karijeru, nezaobilazne su njene uloge u našim filmovima i serijama, a uloga Zone Zamfirove iz istoimenog filma i dalje se ne odvaja od njenog lika kada god pomislimo na to delo.

Ali, pored silnih uspeha, slava dolazi i u paketu sa znatiželjom javnosti da sazna što više o privatnom životu poznate ličnosti. Tako je i život ove glumice bio pod lupom veoma dugo. Jedan od tih momenata jeste i kada je osvanula priča o ljubavi sa slavnim holivudskim zavodnikom Benisijem del Torom. 

Benisio del Toro je portorikanski glumac koji je svoj talenat i šarm progurao sve do Holivuda, koji ga je nagradio brojnim nagradama, među kojima je i ona najpoznatija u svetu filma - Oskar.

Katarina je 2011. godine uživala u vrhuncu svoje slave do kog je došla napornim radom i nizanjem uloga u kultnim filmovima i serijama. Otvarale su joj se prilike da svoj talenat pokaže i na stranim scenama, pa tako i u Americi na Brodveju, kao i u Holivudu u Los Anđelesu. Međutim, želja da se oproba u glumačkoj industriji na tim područjima, nije jedini razlog zbog kog je otišla.

- U trenutku kad sam odlučila da odem, već dve godine sam u Hrvatskoj snimala seriju "Najbolje godine". Bila su mi otvorena sva vrata, dobijala sam ponude iz cele bivše Jugoslavije, iz Rusije, s Brodveja. Moj život je u tom trenutku ličio na bajku, ali uprkos tome sam se pitala - šta dalje. Povratak u Beograd me nije zadovoljavao i počela sam da razmišljam o tome da se "odmetnem" u Ameriku. I baš tada su mi se desile neke divne stvari koje su i u poslovnom smislu odredile moj pravac i pomogle mi da donesem tu naizgled tešku odluku i odem preko Atlantika. Glavni pokretač za odlazak nisu bile velike poslovne ponude i obećana karijera, već ljubavna priča koju sam živela - navodi glumica.

Kako dalje dodaje, ona je uvek svoju intimu čuvala samo za sebe i trudiće se da zauvek bude tako. Sve dok nije jednom prilikom potvrdila da ljubav sa Benisijem del Torom nisu samo glasine, ali i da je ta ljubav dočekala svoj kraj.

U pitanju je bila velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe. Povezivali su me s raznim muškarcima i nije mi uvek bilo lako da se nosim s tim, ali nisam mogla da na spekulacije odgovaram time što bih otkrivala s kim sam u vezi - govorila je tada Katarina i dodala:

- Ono o čemu ja maštam i danas jeste da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje. Ja jesam zbog ljubavi otišla za Ameriku, ali daleko od toga da nisam imala svoj život, karijeru, prijatelje.

Nikad nisam htela da budem žena koja živi život svog muškarca, već sam razmišljala o tome kako se on uklapa u moj. Vezu posmatram kao odnos žene i muškarca koji dopunjuju jedno drugo. Jedino to za mene ima smisla.

Predstavljanje knjige Zdravka Šotre Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je zaokružila priču o odlasku preko "velike bare" zbog ljubavi, Katarina je rekla da ne žali zbog toga i da joj je to donelo poznanstva i iskustva sa mnogih događaja i mesta.

(Ona.rs/Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • West

    10. oktobar 2024. | 14:13

    Nije sve u lukavstvu lisica ima ponesto i u gluposti kokošaka

    Podelite komentar

  • Cvijo

    10. oktobar 2024. | 14:51

    O draga Katarina Uvijek si bila lijepa .Poželjna za svakog muškatca .To si i danas. Od ovoliko Srba koji a joj jedva poželili da sa tobom koji trenutak podjele . Pa i ja sam. Ti za Ameriku.

    Podelite komentar