• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Test ličnosti: Odaberite 1 geometrijski oblik i saznajte da li ste kreativac, planer ili lider u svemu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od pet ponuđenih oblika bitno je da vas privuče pravi

  • 0
test licnosti Foto: Telegraf.rs

Test ličnosti je odličan način da se zabavite, a i da ponešto saznate nešto novo o sebi. Postoji sijaset testova koji mogu da vam ukažu na neke bitne stvari kako o vašem životu tako i o vašoj okolini.

Ovaj test se tiče geometrijskih oblika, koje možda niste voleli dok ste išli na časove matematike, ali odabirom jednog od ponuđenih oblika - možete uvideti neke novine.

Kvadrat

Vi ste neumorni radnik i uvek težite da sve bude savršeno, piše "Zabavnik". Prosto volite kada je sve pod konac, uredno i organizovano, nije važno o čemo se radi: da li je to vaš radni prostor, spavaća soba ili nešto treće. Kada je sve sređeno, vi onda tako bolje funkcionišete. Trudite se da sve završite na vreme i jako ste uporni u tome. Vi ste od onih osoba koje vole da isplaniraju unapred jer niste ljubitelj iznenađenja.

Krug

Odabrali ste simbol harmonije, to znači da ste jako društvena osoba i ponekad "lepak" koji drži sve na okupu, bilo da se radi o vašim prijateljima ili porodici. Saosećate se sa svima, empatični ste i uvek možete i tuđu radost da osetite i doživite kao svoju. Možda vam logika nije jača strana, ali ste puni kreativnosti i emocionalne nabijenosti. Okolina vas vidi kao nežnu dušu i kao osobu koja voli da brine o drugima. Ulivate poverenje i retko kad vi govorite "ne" ljudima.

Trougao

Ovo je znak liderstva i jakog fokusa, pa ste sotga i vi takvi. Ukoliko ste odabrali trougao, onda ste osoba koja ima zacrtane ciljeve i gotovo nikad ne odstupa od njih. Imate samopouzdanja, otvoreni ste prema okolini, ali ne volite kritiku i teško vam je da priznate greške. Ipak, imate tu sposobnost da brzo i lako donosite zdrave odluke u životu, pa i da analizirate razne situacije u kojima se nađete.

Pravougaonik

Ovo je prelazni oblik kvadrata, pa baš kao i on, simbolizuje strukturu. To bi značilo da niste zadovoljni svojim životom i da ste željni promena u svakom njenom smislu. Moguće je da ste zarobljeni osećanjem nesigurnosti i niskog samopoštovanja, ali imate svu potrebnu hrabrost. Takođe, krasi vas velika želja da isprobate stvari koje nikada niste radili. U svemu tome vam pomaže i pozitivan duh koji vas gura napred.

Linija cik-cak

Ukoliko je ovo vaš odabir, onda je to znak da ste otvorena, jako kreativna ali ne i detaljna osoba. Niste posvećeni sitnicama, ali ste s druge strane puni ideja sa kratkim rapsonom pažnje. Ova linija je simbol kreativnosti, ali može značiti i da ste osoba koja ne može dugo da se zadrži na nekom projektu, prosto vas ne drži pažnja, niste za jedno mesto. Sve vam brzo dosadi i želite da iskoristite sve što vam život pruža.

Šta ste vi odabrali?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Imaju najdeblje krzno od svih životinja a pod vodom bez daha izdrže čak 8 minuta: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle