Kako da vam ulje iz tiganja ne prska svuda okolo

Još jedan savet za smanjenje divlje reakcije vrućeg ulja je da potpuno osušite povrće ili meso koje koristite papirnim ubrusom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Mile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mile

    15. decembar 2023 | 17:33

    Ja sam zato izmislijo super stvar. Tako ju i zovem. Nači caka je u tome da nađete reket veličine tiganja koji koristite za male tiganjčiće može i onaj za bagmington. Izvučete onu plastičnu žicu za pecanje iz njega da se dobije ram. I navučete žensku čarapu najlon preko njega u braon boji. I stavite to preko tiganja i ništa se nebrinte nema da prska. Čarapa sprečava ulje da ide okolo. To sam ja izmislio i u budućnosti ću ja to da patentiram za restorane od Gordon Remzija svi ima da koriste. A ko nema može i da koristi poklopac