Kako da vam ulje iz tiganja ne prska svuda okolo

J. V.
J. V.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Mile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mile

    15. decembar 2023 | 17:33

    Ja sam zato izmislijo super stvar. Tako ju i zovem. Nači caka je u tome da nađete reket veličine tiganja koji koristite za male tiganjčiće može i onaj za bagmington. Izvučete onu plastičnu žicu za pecanje iz njega da se dobije ram. I navučete žensku čarapu najlon preko njega u braon boji. I stavite to preko tiganja i ništa se nebrinte nema da prska. Čarapa sprečava ulje da ide okolo. To sam ja izmislio i u budućnosti ću ja to da patentiram za restorane od Gordon Remzija svi ima da koriste. A ko nema može i da koristi poklopac