Tajna Gordona Remzija kako da vam testenina bude savršena: Posle kuvanja 3 stvari će je učiniti idealnom

 
B. P.
B. P.
 
  • 1

Legendarni kuvar Gordon Remzi nadaleko je poznat po svojim kulinarskim umećima. Odajući brojne tajne što u emisijama, što na društvenim mrežama, ponekad ostanemo bez reči posle lakoće kojom on "barata" u kuhinji.

Tako je otkrio i jedan trik kako da vam testenina uvek bude savršeno kuvana. Može se slobodno reći da će Italijani ostati u čudu.

Gordon Remzi Printskrin: Youtube/Tsui Hon-Lung

Nema ničeg boljeg i ukusnijeg nego kada spremite tanjir dobre i ukusne paste. Da bi to bilo još ukusnije, onda bi trebalo da usvojite savet ovog britanskog kuvara - u ključalu vodu dodajte so, ali kada je procedite, dodajte i biber ali i maslinovo ulje, piše "Mirror". Međutim, on navodi da neće svakoj testenini trebati podjednako vreme za pripremu i vrlo je važno da to znate.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Umesto u vodu, spustila je sirove špagete u sok od paradajza - Italijani plaču od muke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari