• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li bi platili ovu večeru 2.000 dolara? One jesu - i pokajale su se

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

TikTokerke tvrde da je ovo nešto najgore što su u životu jele

  • 0

Meg Radic i Odri Džongens, koje vode profil" The VIP List" na TikTok-u , često dele svoje impresije o restoranima i elitnim mestima gde odlaze i kakva je u njima usluga.

Ovog puta su otišle su na večeru u restoranu "Mavericks Montauk" u čuvenom Hamptonsu, koju su platile astronomskih 2,000 dolara, samo da bi sa svojim pratiocima podelile utisak da je up tanju "najgore iskustvo u restoranu koje su ikad imale”.

- Znam da gostoprimstvo u Hamptonsu nije najbolje, ali ovo je bilo kriminalno i prava je šteta jer je ovo nekad bilo prekrasno mesto. Nisam radila, nisam ni planirala to veče da radim i snimam sadržaj, ali kada smo morale  da čekamo dva i po sata samo da naručimo predjelo, sve se promenilo - rekle su na početku svog viralnog videa.

Nakon tri sata kada su konačno dobile predjela, desio se novi incident kada se "toranj" napravljen od plodova mora, sam od sebe srušio i jednoj od njih zaprljao haljinu.

@theviplist The real tea on Maverick's Montauk, go cry about it. #montauk #hamptons #roast #opinion #restaurantreview ♬ original sound - The VIP List

Sva jela su im, kako kažu, bila zabrinjavajuća.

- Svako je bilo bez ukusa. Odrezak je bio jedini OK, ali sve je OK kad je natopljeno maslacem. Nakon pet sati dobili smo račun od 2.000 dolara i jedino što je restoran uradio da popravi situaciju jeste da su kompenzovali za srušeni toranj s plodovima mora -  ističu TikTokerke.

Njihov video naišao je na brojne reakcije. Mnogi su se pitali, na osnovu slika, da li je piletina bila uopšte - skuvana

- Piletina izgleda kao tuna... Je li račun veći ako je piletina zapravo skuvana? - bili su samo neki od komentara koji su usledili, dok su drugi primetili da je čuveno mesto "Montauk" bio dobar kad je bio za siromašnije ljude.

- Zašto jednostavno nisi otišla nakon dva sata? - bio je zaključak mnogih.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Riblji paprikaš za četiri osobe: Originalan somborski recept za riblji kotlić

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle