Stručnjak za zdravlje creva otkriva 3 ključne greške pri kupovini maslinovog ulja: Bez bojazni idite u nabavku
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Dada
maslinovo ulje,ekstadevičansko,procenat kiselosti manji ili jednak 0,5% Najbolje i ujedno najkvalitetnije je ono sa 0,3% kiselosti a ono je najskuplje.Nikada ne kupovati litarsko pakovanje zbog brže oksidacije nakon otvaranja.Komercijalizovane poznate brendove sa kiselošću od 0,8% kiselosti zaobilaziti u širokom luku....
Podelite komentar