Jednostavni trikovi kako da vam prženice budu mekane i manje masne: Neodoljivo su sočne uz 1 sastojak
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Dušan
Kvašenice! Prženice su samo hleb prepečen na malo masti ili ulja i bude tvrđi nego šro je bio! Prženica dok je vrela se premaće maskacem! Ako ne, onda treba imati dobre zube! Kad se ohladi, prženica se melje i pretvara u "prezle"! Vi pišete o KVAŠENICI! (Tvrđi hleb, od par dana, "zamočen-kvašen" u pomenute sastojke, da bi postao mek i ukusan!🧐☝
Podelite komentar