NE ČUVAJTE med na ovom mestu jer će postati gust i kristalizovan: Savet eksperata treba da usvojite

B. P.
B. P.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Јеремија

    24. oktobar 2025 | 14:26

    Med se cuva na tamnom i hladnom mjestu, nikako pored grejnih tijela. Kada se med kristalise, ali ravnomjerno od vrha do dna posude, sto je osobina pravoga meda,ne vrsite njegovo zagrijavanje da bi ga otopili jer tako unistavate dio njegovih ljekovitih svojstava i rizikujete da dio meda pretvorite u stetne sastojke po zdravlje covjeka. Radite onako kako su nasi preci radili, a ne po savjetu "ne"eksperata. Medno

    Podelite komentar

  • Zarko

    24. oktobar 2025 | 12:22

    Jedite kristalizovan med jer samo takav med je zdrav kupati jer inace se med konzumira u čajevima ili na drugi nacin rastvore. Kristalizacijom meda dolazi do odvajanja glukoze od fruktoze pa olakšavate organizmu da upravo to ne radi. Drugi razlog je taj da je to jedan od načina da vidite da se radi o pravom medu. Ovo pričam kao pčelar sa 27 godina iskustva. Zarko Kikovic ( gazdinstvo Kikovic) ,,Honey De La Bees ".

    Podelite komentar