• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hulahopke kao glavni modni trend: Kako ih kombinovati?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sloboda je u vašim rukama ili bolje rečeno, na vašim nogama

  • 0
Foto:Shutterstock

Glavna odlika mode jeste njena kreativnost i sloboda da se kroz stil izrazimo kako mi želimo, bez imalo ograničenja.  Ako vam se čini da nešto nedostaje vašem autfitu ili želite svoju sigurnu kombinaciju malo da promenite, onda su hulahopke ono za čime tragate.

Pored toga što nas greju i u kratkim i u dugim suknjama, one su izuzetno udobne, suptilne i veoma raznovrsne. Tajni sastojak velikih modnih recepata jeste upravo ovaj komad odeće.

Jedna od čari jeste široka paleta boja u kojima dolaze kao i u različitim šarama i printovima. Ako vam je ponestalo ideja kako da pretvorite "već viđeno" u "vau!", evo par ideja koje vam preporučuje Her Style Code.

1. Zanimljiv print

Šara ili print može totalno da upotpuni izgled, da ga učini veoma neobičnim, a u isto vreme i veoma modernim. Zato je ovo prvi korak koji može da unese novine u vaš sti. Trend šara na hulahopkama dugo već vlada i, kako se čini, teško će preći u demode. Naravno, velika je šteta prekriti takve čarape, zato se ne ustručavajte da ih pokažete i ponosno nosite!

Foto:Shutterstock

2.Moderna haljina, ali još modernije hulahopke!

Životinjski print je večiti povratnik u svetu mode, a životinjske šare na hulahopkama nikada nisu izašle iz tog sveta. Mogu da se kombinuju u raznim varijantama, ali leopardski print odlično ide uz jednobojnu crnu haljinu, na primer. Možete da se igrate sa bojama, kao i koje aksesoare da dodate na tu kombinaciju, ali ne treba preterivati, jer ovaj print nosi sam sebe.

Foto:Shutterstock

3. Što zanimljivije to upečatljivije!

Ako vam se svidi neka "luđa" šara i boja, ne stidite se da je iznesete onako kako ona to i zaslužuje. Iako je zahtevno nositi neki detalj jarke boje koji je upadljiviji nego inače, u jedno budite sigurni - možete da ostavite samo pozitivan utisak. Izgledaćete vedrije, možda luckastije, možda totalno dizajnerski - na vama je! Sloboda je u vašim rukama ili bolje rečeno, na vašim nogama.

Foto:Shutterstock

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota