• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Irina Šajk u haljini koju morate imati ovog leta: Senzualna, a istovremeno opuštena verzija maksi haljine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za ovo doba godine, maksi haljine su savršene: daju vam onaj lagan, ali moderan izgled

  • 0
Irina Shayk, Irina Šajk Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina Šajk je pokazala kako izgleda njena verzija neobaveznog stila dok je šetala ulicama Njujorka. Ona je nosila senzualnu haljinu leopard-desena.

Manekneka je otkrila svoja zategnuta leđa i ramena u maksi haljini sa interesantnim okovratnikom. Kako je ovo više naginjalo uličnom stilu, ponela je nešto što bi se moglo nazvati "sportskim" naočarama za sunce i bejzbol kačket. Šajk su se pridružile njene drugarice i šestogodišnja ćerka Lea dok su uživale u sladoledu.

Izbor obuće je bio nešto što nikako nismo očekivali da se slaže sa ovom haljinom. Reklo bi se da nosi patike koje na prvi pogled izgledaju kao kopačke. Još jedan upečatljiv detalj bila je i torba u obliku polumeseca sa nitnama.

Činilo se da je ispod "brzih" naočara potpuno bez šminke, što je za ovu lepoticu sve češće uobičajena stvar, s obzirom na to da se i na crvenom tepihu tokom trajanja Filmskog festivala u Kanu pojavila u potpuno prirodnom izdanju.

Ukoliko vam se čini da je životinjski print "izašao" iz mode, varate se. Ovo je vanvremenski modni trend, a za sezonu proleće-leto 2023. različiti brendovi su ga implementirali u različitim oblicima i interpretacijama.

Sa često naglom promenom godišnjeg doba, brzo osećamo potrebu da smanjimo slojeve naše odeće kako bismo bolje uživali u prelepim danima na suncu. Za ovo doba godine, maksi haljine su savršene: daju vam onaj lagan, ali moderan izgled. Irinina kombinacija je savršeni spoj aktuelnih trendova.

I dok neki misle da je leopard print "previše", on može biti vrlo elegantan. Ključ za postizanje ovog izgleda je mešanje različitih tekstura i krojeva u jednu opuštenu siluetu koja je efektna, ali ne i napadna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Magija inspirisana belinom: Atelje Igor Todorović je predstavio kolekciju pod nazivom BELLA

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota