• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon nadogradnje trepavica završila je u urgentnom centru: Upozorava druge žene na moguće reakcije

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Osećala sam se predivno, a onda sam se probudila ovakva"

  • 0

Hejli Din je frizerka koja na svojim društvenim mrežama redovno predstavlja svoj život influenserke u usponu. Ipak, veliku pažnju dobila je kada je "preplašila" internet svojim iskustvom sa nadogradnjom veštačkih  trepavica.

Nedavno je objavila kako se radovala tretmanu "ulepšavanja", tačnije, išla je na termin nadogradnje trepavica.

Svoj ženski svet lepote i sređivanja deli na "TikTok" profilu @haleybuchanandean, ali ju je sačekalo veoma traumatično iskustvo ovog puta.

U videu pokazuje kako je izgledala zaovoljno kada su joj trepavice bile sređene, sveže iz salona i kako ih je obožavla u tom momentu. Ali, već sutradan kada se probudila lice je počelo da je svrbi. To je prvi znak koji je ukazivao da nešto nije kako treba. Međutim, to njoj ništa još nije govorilo.

Ubrzo je otok počeo da stvara, kada je odlučila da brzo ukloni nadograđene trepavice. Kada se ponadala da će to prekinuti dalje komplikacije, lice joj se sasvim nadulo, a oči su počele da se zatvaraju od oticanja. Tada se uputila u urgentni centar, gde je odmah primila injekciju za alergijsku reakciju i data joj je određena terapija.

- Inače, nije bila greška žene koja mi je radila trepavice, ona je odlična i kod nje sam radila ranije. Razvila mi se alergija- navela je u opisu videa.

@haleybuchanandean Yeah…. Not my journey #eyelashextensionfail ♬ Oh No

Dosta stručnjaka zahteva da žene urade alergo testove pre tretmana, baš zbog ovakvih nezgodnih situacija.

Jedan komentar polazio je od jednog novopečenog stručnjaka za ove tretmane i navela je da su joj na kursu odmah savetovali da se prvo klijenti testiraju. Hejli je odgovorila na ovaj komentar:

- Vidite, imala sam ih godinama i nikada nisam imala reakciju. Alegrija mi se razvila iznenada.

Mnogi su ispod ovog videa podelili svoja ista ili slična iskustva. Snimak je brzo dostigao veliki broj pregleda, što je Hejli izuzetno drago, jer to znači da je više ljudi moglo da primeti ovo kao upozorenje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Le Cube: Tretman za lepotu lica u jednoj kocki

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota