• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković u haljini domaće dizajnerke: Lepršavi kroj mini-dužine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo prijatno iznenađenje!

  • 0
Jelena Đoković Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Serviranje nove modne igre je ono što primećujemo u pojavljivanjima Jelene Đoković na ovogodišnjem Vimbldonu.

I dok i dalje bira ležerne komade, novi momenti u vidu proširenja palete boja i krojeva su prisutni. Baš sinoć smo imali prilike da je vidimo u nečemu potpuno drugačijem. Nije neobično za Jelenu da nosi haljine, ali ovaj ultramini model je svakako nešto nesvojstveno njoj.

Da je ovakav model vrlo pogodan za kombinovanje i krearanje elegantnog izdanja pokazuje nam odabirom svetložutog sakoa koji je tu da naglasi jedva vidljive žute momente na haljini i tako celom izdanju da neophodnu lepršavost, koju sama haljina i diktira svojim krojem.

Još više nam je pažnju privukla činjenica da je ovo haljina domaćeg brenda, kreacija dizajnerke Marije Tarlać. Nju na beogradskoj modnoj i javnoj sceni smatraju ultimativnom domaćom stilskom ikonom. Da to prenosi i na svoje radove, vidimo po besprekornim detaljima i preciznom krojenju - osnove svakog kvalitetnog komada koji će vam bez razmišljanja trajati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FOUND by Bojana (@foundbybojana)

Jelenina mini-haljina sa dubokim V-izrezom je naborana sa strane i odatle se pružaju falte. Napravljena od viskoze, pa daje tu savršenu ženstvenu liniju.

Uz ovu haljinu Jelena je odabrala "luj viton" novčanik nalik torbici sa zlatnim kožnim umetkom i crnom ivicom. Prilagođen je za sve osnovne stvari, pa zaista i može da prođe kao torbica.

Što se tiče stilizovanja kose, Jelena i kada nema šešir drži se jednostavno isfenirane frizure, kao i svojih omiljenih minimalnih "tifani" minđuša i ogrlice iz kompleta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Đokovići u neviđenom izdanju: Jelena upala u nevolju, Novak "umirao" od smeha, pa priskočio u pomoć

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota